Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie przez wakacje ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-07, 16:52   #54
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse
Dot.: Odchudzanie przez wakacje ;)

Cytat:
Napisane przez Melia123 Pokaż wiadomość
udanego wyjazdu Ci życzę

Kurcze, coś mi ta dieta jednak nie idzie. Nie mam ochoty nic sobie przygotowywać, jest tak gorąco, że tracę ochotę na wszystko. Muszę się wziąć za siebie porządnie. I naprawić swój rower. Wtedy będę jeździła rano.
Dziękuję
JA też nie mam ochoty na nic , w sumie to dobrze bo się tak nie obżeram :P Szkoda tylko że ni9e mam zapału do ćwiczeń

Cytat:
Napisane przez ewull Pokaż wiadomość
Dołączę się jeśli można Od dziś konsekwentnie wzięłam się za odchudzanie.

Moja przygoda z odchudzaniem jest dość krótka, kilka razy już próbowałam schudnąć, każda dieta trwała nie dłużej niż 2 tygodnie Nigdy nie wystarczało czasu i silnej woli.
Moja waga początkowa - 58.8 kg
Mój cel - 50-52 kg
Wymiary, które chcę zmniejszyć - udo, ma 55 cm
Mój plan treningowy, to codziennie ćwiczenie zestawu Jillian Michaels Killer Buns & Thighs lub innego + aeroby (bieganie, pływanie, rower lub skakanka)
Dietę którą będą stosować: zdrowe odżywianie, bez słodyczy, ok. 1500 kcal. Posiłki co 3-4 godziny.
Pewnie że możesz się dołączyć Witamy !
Fajne masz założenia! I masz o 5 cm chudsze udo ode mnie A ile masz wzrostu ?
Kurczę takie cięższe panie mają większą motywacje(np mają do zrzucenia 20kg) niż my co mamy np tylko połowe z tego ;p Zazdroszczę tym którzy osiągneli swoją wymarzoną wagę