Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-07, 18:36   #855
balam88
Raczkowanie

Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg

Cytat:
Napisane przez daktylek1987 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, a ja się znów paskudnie czuję, te upały mnie wykończą
Mam tyle pracy do zrobienia w ogrodzie a tu

Właśnie idę posprzątać sobie trochę w kuchni, przy okazji ugotuję coś na obiad, prawdopodobnie będzie to mizeria z jogurtem, jajko sadzone i pół torebki ryżu brązowego, tak na szybko i bez wysiłku

Wieczorem znów będę mieć gości, jak mi znów przywleką ze sobą ptasie mleczko to

Trzymajcie kciuki, żebym się nie złamała

Ps. Witam wszystkie nowe "towarzyszki niedoli"
daktylek nie daj się tym słodkościom

Cytat:
Napisane przez inusia89 Pokaż wiadomość
A u mnie na obiad kolorowy makaron ze szpinakiem:zarlok : taki kolorowy lepiej smakuje
Inusia ja robię praktycznie identycznie tyle, że daję jeszcze cebulkę i ze 2 ząbki czosnku i czasem trochę kurkumy i jest pycha

Cytat:
Napisane przez core21 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny. Jestem tu pierwszy raz i nie ukrywam, że bardzo liczę na Wasze wsparcie. Waże ponad 80kg. Wzrost 168. Za miesiąc poznam rodziców chłopaka ( a pewnie od grudnia narzeczonego). Najgorsze jest to, że na zdjęciach widzieli mnie gdy ważyłam 57kg. Chcę schudnąć, bo to moje być albo nie być...ale nie umiem. Ciężko jest mi wytrzymać, bo jem nie z głodu czy dla smaku, ale z nudów. Liczę na Waszą pomoc i wsparcie. Chciałabym wrócić do dawnej wagi, ale może na początek 65kg
core21 witaj to jedzenie z nudów ja bardzo dobrze znam ale się opamiętałam w końcu i trafiłam tu do dziewczyn po sobie widze że jak jestem na forum łatwiej jest pilnować dietę, ostatnio miałam kompa w naprawie prawie 2 tyg i wtedy bylo krucho z dietą, ale wróciłam na dobre tory a skoro masz motywację żeby schudnąć to dobrze trafiłaś

dziewczyny ja dziś odwiedziłam decatlon i kupiłam wypaśną skakankę i taśmy bo mi potrzebne do strechingu ale tam mają fajny sprzęt szkoda że taki drogi

a dziś zjadłam
śniadanko: 2 kromki chleba chrupkiego z szynką z kurczaka i ogórkiem
śniadanko 2: musli z crunchem i mleko
obiad: filet z kurczaka pieczony i warzywa na parze
przekąska: big milk
kolacja: serek wiejski z pomidorem ogórkiem
balam88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując