2012-07-07, 17:57
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mam problem: Trądzik różowaty
lisku8 a może spróbuj tych kremów z Demodex Solutions. Od razu mówię że nie jestem żadną przedstawicielką marki i nie mam w interesie ją zachwalać. Zmagałam się z koszmarnymi problemami skóry, coś pomiędzy różowatym-czerwonowiśniowe plamy, a zwykłym trądzikiem wypryski i popękane naczynka, było tak źle że na poważnie zaczęłam myśleć o przeszczepie skóry
załamka jaką miałam przez to dziadostwo przez przeszło rok na długo zostanie mi w pamięci na pewno. Wcześniej też miałam problemy ze skórą ale rok temu to ..masakra. Teraz już się nie leczę, tylko podtrzymująco używam ZZ. W ogóle ten krem jest lepszy od XFML, tego drugiego używać będę tylko od czasu do czasu zimą żeby nie wysuszyć skóry nadmiernie, ale on sam niewiele by pomógł. A tak się bałam ZZ, bo podobno parzy skórę etc. Nic podobnego, mam bardzo bardzo wrażliwą uczula mnie nawet Avene i LRP a ZZ nie parzy, tylko bardzo chłodzi-i to uczucie można pomylić z parzeniem a to tylko mięta i nie robi czerwonych plam, alergii nic. Na początek możesz kupić tylko ze dwa trzy opakowania ZZ na około miesiąc, półtora, zaczniesz kurację i sama się przekonasz jak wpływa na skórę a później zdecydujesz co dalej.
|
|
|