2012-07-07, 19:12
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Facet stroną bierną w seksie analnym?
Cytat:
Napisane przez giska
Witam Was drogie dziewczyny! Piszę z innego konta, gdyż często udzielam się na forum kosmetycznym i nie chcę, aby ktoś skojarzył moją osobę. Otóż mam 24 lata, z TŻ spotykam się 4 lata. Jesteśmy dosyć otwarci, nie ma dla nas tematów tabu jeśli chodzi o seks. Myślałam, że w tej dziedzinie nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć. Uprawiamy seks analny, (ok. 2-3 razy w miesiącu) ja przyjmuję pieszczoty analne od mojego TŻ. Jednak ostatnio w rozmowie raczej o żartobliwym najpierw charakterze wyszlo, że on by chciał, abym ja też zajęła się jego "dziurką" Przyznam szczerze, że mnei to zaskoczyło. Jestem otwarta na takie sprawy, uważam że w seksie jest dozwolone wszystko, na co godzą się parnterzy, wszelkie dziwactwa. Kocham każdy centymetr jego ciała, nie brzydzę się go, chciałabym sprawić mu tą przyjemność. W tym celu oglądnęłam kilka filmów (niestety raczej wulgarnych) i przyznam, że jak na to patrzę to dziwnie to wygląda, ale oswajam się z tym i mam na to ochotę. Czy uważacie, że Jego zachcianka jest nieco dziwna? Czy wasi TŹci zaproponowali coś takiego, czy po prostu mój jest delikatnie mówiąc "inny"? Poza tym, jeśli jest jakaś kobieta, że tak powiem "w temacie", to z chęcią poslucham, jak się do tego zabrać, bo ja kompletnie nie mam pojęcia. Z góry dziękuję za wszystkie pomocne odpowiedzi.
|
Co kto lubi. Część mężczyzn uważa to, brzydko mówiąc, przepraszam za wulgarnym, za "pedalstwo" i nie da się tam dotknąć - w tym mój.
Każdy ma tam jakieś swoje zachcianki, zboczenia i innym nic do tego 
Ja Ci nie pomogę jak się do tego zabrać, bo mój jest niedotykalski tam 
Ale jeśli chcesz mu sprawić przyjemność, masz jego zgodę to do dzieła
|
|
|