Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TŻ-tówki majowo-czerwcowe, nie ważne w którym roku! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-07, 19:29   #228
_groooszek_
Zakorzenienie

Dot.: TŻ-tówki majowo-czerwcowe, nie ważne w którym roku! ;)

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
taka dziwna na Twoim miejscu w tamtym momencie już bym siedziała na ognisku
a jak go tak troszkę zlewasz to w ogóle się nie przejmuje??
Dokładnie nie uzależniaj w 100% swojego wolnego czasu od TŻ - też powinnaś mieć swoje życie, swoich znajomych i spędzać z nimi czas
Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Jest sobota wieczór, a TŻ mnie dzisiaj olał, mimo że obiecał... Znów siedzę sama, chyba pójdę na spacer, bo z rodzicami też się dogaduję ostatnio średnio i atmosfera w domu nie bardzo. A propos mojego zaufania do TŻa - właśnie legło w gruzach, już chyba na zawsze...
Przez to jedno zachowanie?
Cytat:
co się tam dzieje??
Nosz kurdę, co z waszymi TŻ-tam się dzieje?

Wczoraj też miałam chwilę załamania, ale mi przeszło... pogadałam z TŻ-tem, zawieszenie broni i jest oki
My też się dziś dogadać nie możemy ale mam nadzieję, że jak zrobię mu kolację to mu przejdzie
Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Wiem, ale to nie pierwszy raz, kiedy TŻ tak się zachował jak dzisiaj. Muszę poważnie pomyśleć nad przyszłością tego związku, bo nie jestem szczęśliwa...
Jeśli ten związek Cię nie uszczęśliwia to może warto pogadać o tym z TŻ? Że trzeba coś zmienić, skorygować swoje zachowanie, podejście? Może też powinniście wzajemnie dostosować do siebie swoje oczekiwania
Cytat:
jutro będzie lepiej dziewczyny
pamiętajcie, nie dla faceta żyjecie tylko dla siebie...
zróbcie coś dla siebie, wyjdźcie na zakupy, z koleżankami na piwo, do kosmetyczki czy gdzie tam chcecie zobaczycie jak lepiej się poczujecie
Podpisuję się obiema rękami

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując