2012-07-07, 19:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻ-tówki majowo-czerwcowe, nie ważne w którym roku! ;)
Cytat:
Napisane przez Kinqaa
taka dziwna na Twoim miejscu w tamtym momencie już bym siedziała na ognisku
a jak go tak troszkę zlewasz to w ogóle się nie przejmuje?? 
|
Dokładnie nie uzależniaj w 100% swojego wolnego czasu od TŻ - też powinnaś mieć swoje życie, swoich znajomych i spędzać z nimi czas 
Cytat:
Napisane przez karolinaaa92
Jest sobota wieczór, a TŻ mnie dzisiaj olał, mimo że obiecał...  Znów siedzę sama, chyba pójdę na spacer, bo z rodzicami też się dogaduję ostatnio średnio i atmosfera w domu nie bardzo.  A propos mojego zaufania do TŻa - właśnie legło w gruzach, już chyba na zawsze... 
|
Przez to jedno zachowanie? 
Cytat:
Napisane przez Kinqaa
co się tam dzieje?? 
Nosz kurdę, co z waszymi TŻ-tam się dzieje?
Wczoraj też miałam chwilę załamania, ale mi przeszło... pogadałam z TŻ-tem, zawieszenie broni i jest oki 
|
My też się dziś dogadać nie możemy ale mam nadzieję, że jak zrobię mu kolację to mu przejdzie 
Cytat:
Napisane przez karolinaaa92
Wiem, ale to nie pierwszy raz, kiedy TŻ tak się zachował jak dzisiaj. Muszę poważnie pomyśleć nad przyszłością tego związku, bo nie jestem szczęśliwa...
|
Jeśli ten związek Cię nie uszczęśliwia to może warto pogadać o tym z TŻ? Że trzeba coś zmienić, skorygować swoje zachowanie, podejście? Może też powinniście wzajemnie dostosować do siebie swoje oczekiwania 
Cytat:
Napisane przez Kinqaa
jutro będzie lepiej dziewczyny 
pamiętajcie, nie dla faceta żyjecie tylko dla siebie...
zróbcie coś dla siebie, wyjdźcie na zakupy, z koleżankami na piwo, do kosmetyczki czy gdzie tam chcecie  zobaczycie jak lepiej się poczujecie 
|
Podpisuję się obiema rękami
|
|