Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - fryzura, włosy falujące
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-07, 22:20   #2
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
Dot.: fryzura, włosy falujące

Mi się bardziej podobasz na drugim zdjęciu, w tym blondzie. Bardzo ładne zdjecie Kojarzy mi się z takim romantycznym stylem i pasuje do Ciebie podkreśla Twoją dziewczęcą urodę
Jeśli chodzi o asymetryczne cięcia, to żeby fajnie to yglądało to rzeczywiście tylko proste włosy.
A skoro nie chcesz prostować całych włosów to po prostu wyprostuj grzywkę i pofaluj bardziej włosy, będziesz wyglądać ślicznie Może coś jak na zdjeciu pierwszym
Masz podłużną buzię z dość zaznaczoną brodą (przynajmniej tak jest na zdjęciu drugim) więc prawdę mówiąc ja bym Cię widziała we fryzurce Reese Witherspoon. Gdybyś chciała prostować włosy.
Trzecie zdjęcie - ta fryzura tez wydaje się że będzie Ci pasowała, trochę dłuższa, prosta grzywka, delikatnie pofalowane włosy, prawie proste Dodatkowo jak dla mnie fajny kolor, mogłabyś spróbować z takim, gdybyś zdecydowała się na koloryzację. Tylko nie farbuj już włosów na rudo.

Gdybyś chciała ściąć włosy i może zapuścić grzywkę proponuję zdjęcie nr 4, tyle że też z prostowaniem włosów - fryzurę Marion Cotillard.
Opcjonalnie piękne fale nr 5 lub krótsze fale z grzywką na zdjęciu nr 6.

Wybacz, ale widzisz mi się raczej w takiej dziewczęcej fryzurze, ale nie w stylu emo. Mam nadzieję, że któraś Ci się spodobała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 49e5c299bc82ca4e4419164d2a6a116c,12,1.jpg (30,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gh.jpg (11,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dk.jpg (12,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sjk.jpg (10,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cbnd.jpg (9,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg djkf.jpg (9,5 KB, 16 załadowań)