2012-07-08, 07:36
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Cytat:
Napisane przez Magdalena512
...
A ja okna pomyłam dzisiaj. Tż mi kupił taką myjkę do okien Ha-ra się nazywa. SZyby 5 minut i umyte. Jestem w szoku, bo myślałam, ze koleżanka, która nam to poleciła, trochę przesadza z zachwytami  Ale miała rację  Szkoda, że ramy okienne trzeba myć tradycyjną metodą  Ale i tak jestem happy, bo tych okien troche jest, a mnie nawet ręka nie boli, po myciu 
|
o ja ciekawe czy u nas można dostać takie cudo kiedyś zabrałam się za mycie szyb i niestety porobiły mi się smugi, wkurzyłam się i nie poprawiałam ale kilka dni temu ptak mi nabryzgał i pasuje znowu się za to złapać
Cytat:
Napisane przez glamourous
...
Zla jestem bo mialam po poludniu isc do kolezanki co urodzila ale zul po spacerze focha zapodal i wielce zmeczony poszesl spac 
|
jak to jest że zazwyczaj to nie my strzelamy fochy i nie idziemy kimać...
Cytat:
Napisane przez wariateczka88
moja Beti zaczela werdowki ludow,tak jak wasze dzieci,w lozeczku budzi sie w zuplenie innej pozycji niz zasypia,czesto z nogami miedzy szczebelkami 
a jak sie na dywanie albo macie przewali na brzuch,to przygniata sobie reke,i czasem ja wyjmie a czasem krzyczy w niebloglosy  i wtedy mama musi ratowac heh
|
Tusia wczoraj tak histeryzowała przy zasypianiu że ho...już nie wiedzieliśmy co się dzieje...pociągnęła z dwóch cycusiów, wypiła 30ml wody...później 90ml mm i dalej to samo. na rękach się wiła itakie tam...odłożyliśmy ją do wózka, dosłownie raz w tą raz w tamtą i kima tak się mały czort na bujanie nauczył zasyspiac...a w nocy 3 pobudki oczywiście za każdym razem w innej pozycji
Cytat:
Napisane przez glamourous
Co do bezdzietnych udzielajacych zlorych rad i w ogole srajacych madrosciami- 
Nalezy do tego gatunku moja siostra...
|
też mam taką siostrę...tylko że ona ma 2 dzieci...komuś dyktuje co i jak a sama nie widzi ze jej 19l córka nie potrafi się wysłowić, bo całe życie było "nie teraz X/ zaraz X/ teraz ja mówię/ no idź stąd"a jej 12l syn nie potrafi porozmawiać, odpowiada tak albo nie, albo robi głupią minę i domyśl się o co mu chodzi, całe dnie spędza przed komputerem...
Cytat:
Napisane przez janeczka7891
...
A TZ za to co powiedzial to bym mu już nawet herbaty nie zrobiła, ja często strajkuje jeśli chodzi o kuchnie, jak coś nie pasuje to rób sam ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
moje ulubione święto kuchni 
sozaa dla Anusi za 7 miechów
tż może też miał smaka na loda
dzisiaj ma być jeszcze goręcej nie wczoraj
|
|
|