Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-08, 12:20   #1187
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

czesc

stronwomen
i jak po imprezie?

tynkusia ladny brzuszek

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Jestem zla na TzSpalam, a on oczywiscie tak Sebe przypilnowal ze porysowal kredkami nam 1 sciane w przedpokoju i 2 w salonie
W salonie Tz zamalowal, ale do przedpokoju nie mamy juz tej farby. Jutro trzeba kupic i to zamalowacale jestem wsciekla na niego
powiem jedno FACECI

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Nam Domino troche strachu narobil w nocy spal tak jakos nie pewnie i jak oddychal to bylo slychac ze cos mu siedzi w gardelku mysalam ze jakies przeziebienie go bierze czy cos. A tu o 3 w nocy slysze jak by sie dusil wstalam na rowne nogi szybko na rece i odklepalam a to mleko mu sie zrobilo juz w taki serek i biedny nie mogl oddychac Na szczescie jak sie mu odbilo to juz spokojny byl dostal mleko i zasnal. Ale tak sie wystraszylismy ze masakra.

Dzisiaj mamy w planach jechac do 3 restautracji zobaczysz jakie maja ceny na chrzciny bo to juz zaniedlugo trzeba bedzie zaproszenia wysylac.
matko, wspolczuje przezyc,
trzymam kciuki za owocne poszukiwania lokalu

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ja mam weekend pod znakiem sesji, jestem już potwornie zmęczona - jutro ostatni egzamin. Wczorajszy i dzisiejszy zdałam (4,5 i 5).
Teraz powtarzam jeszcze, za chwilkę idziemy na urodziny do sąsiada, ale tylko na troszkę...a potem dalej powtarzanie.
Mam nadzieję, że jutro zdam i będę mieć wytęsknione, upragnione i jakby nie było, zasłużone wakacje
Trzymajcie kciuki....
gratuluje i trzymam kciuki,

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Mamy przez weekend dni naszego miasta i scena w tym roku jest na stadionie obok naszego bloku. W domu mam tak jakbym pod sceną stała...TV nie da się oglądać, a tam...rozmawiać się nawet nie da taki rumor! O 21.30 mają grać Golce, a porem zabawa do rana..

Dziś byliśmy w Poznaniu, trochę na zakupach..kupiłam płaskie buty (w końcu) i sukienkę (mama mi zafundowała), a małż koszulę, tak że zakupy uważam za udane
I byliśmy w tym sklepie z wózkami gdzie jest Joolz Objeździliśmy po sklepie czym się dało
Wypróbowaliśmy między innymi: Musty 4 rider i Evo, Xlandery, Casual Play, Quinny Buzz i nie pamiętamj co tam jeszcze....no i Joolza
Powiem Wam, że zakochałam się w tym wózku, lekki, idealny do manewrowania, 1 ręką prowadzi się bez problemu...cudo Strong, cofam wszystko co o nim mówiłam, że inne mi się bardziej podobają, teraz jestem nim zachwycona Porównywalnie jeszcze jeździł Mutsy Evo, ale Joolz bardziej mi się podoba Wszelkie inne niestety za ciężkie jak dla mnie
Niestety po tej eskapadzie jestem tak padnięta, że ledwo na oczy patrzę
u nas w miescie jak sa jakies imprezy to mimo ze moj blok blisko sceny nie stoi to i tak w domu glosno,
wspolczuje,
super ze wozki wyprobowane, az musze poszukac jak ten Joolz wyglada

Natala84 zdrowka dla corci,

Bika witaj,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora