Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-09, 09:51   #162
alibany
Rozeznanie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

dziękujemy za wszystkie komplementy pod naszym adresem
brumek zaczerwieniłam się Ale cieszy mnie zachwyt nad moją trawką Cały miesiąc o nią dbałam by wyglądała tak jak wygląda, aż mąż jest ze mnie dumny Super, że chrzciny się udały!

Natka Wy to dopiero jesteście śliczni

Dziubek za to w nawiasie!!!!
Świetnie przyozdobiliście pokój, tort cudny!! A gdzie jubilat??

o 15.20 idę na "rozmowę" o pracę. Pierwszym etapem rekrutacji jest test....

A i kolczyki chyba poczekają na później. Myśle i myślę nad tym i nie mogę się przemóc by się zdecydowac. Nie będę robić nic wbrew sobie, choć nie ukrywam, że lekką presję czuję ze strony teściów. No ale nie konsultowali tego wcześniej ze mną.

Wiecie co dziś zrobiłam w nocy.....mała po 2 się przebudziła i płakała w łóżeczku a ja siedziałam na łóżku nie mogąc się dobudzić. W końcu tż wstał i pyta się co robię, a ja, że nie wiem czy mam małej dać ogórka czy mleko zrobić

Marina włosy farbuje cały czas tak samo, może wcześniej wklejałam zdjęcie z bardziej wypłowiałym kolorem Ale fakt, odświeżałam kolor ok 2 tyg temu więc jest na pewno ciemniejszy. dziękuję za miłe słowa

Edytowane przez alibany
Czas edycji: 2012-07-09 o 09:59
alibany jest offline Zgłoś do moderatora