Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-09, 12:21   #2105
janeczka7891
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
wow jak Twoja dużo je

Moj synek obiadek- pół małego słoiczka, pod wieczór pól małego słoiczka owoców a tak to ciagle cyc czyż to nie za mało????
ale kurcze dobrze wyglada i nie wyglada jakby był głodny

zreszta mój nie umie piec z butelki więc niekapek mu daje lub wode z łyżeczki...i nie umie za bardzo też buzi otwierac do obiadku, musze go rozsmieszac, zeby buzie otworzył...

Polusia jadla juz duze słoiczki tez w tym wieku i kaszke ...
jejku to ja chyba przekarmiam mojego malucha przed chwilą zjadł 2 kartofelki ale małe, pół piersi z kurczaka(z połówki) i do tego 2 takie dość duże różyczki kalafiaro i wszystko wszamał a wczoraj zjadł zupkę z makaronem a potem kartofelki, miesko i szpinak i też wmucił ale go bardzo długo trzymalo bo zaczął się upominać po 4 godzinach dopiero o jedzenie to zjadł 2 jabłuszka na deser i potem mleczko na noc. Taki słoik 190 czasem zje i 3 godz wytrzyma a czasem to po 1,5godz już mi płacze i musiałam choćby 60 mleczka zrobić to dopił i było ok.

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
co tyle piszecie

Orange zablokował mi kartę sim:m ur:
ło a to poczemu tak ?? moj tz głąb ostatnio se sam karte niemiecką zablokował, 6 lat ma ta karte i pinu zapomniał

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
raz jej tak zrobiłam - ledwo wciągnęła całą porcję cyca juz nie chciała... a i tak pobudki bez zmian
a teraz jak wracam do pracy za tydzień, to pewnie będzie się jeszcze więcej domagała
a może spróbuj kilka dni pod rząd tak zrobić, dziecko musi się przyzwyczaić, może faktycznie ona tylko z przyzwyczajenia się budzi. Jak ja oduczałam Filipa budzić się w nocy na jedzenie to robiłam tak że miałam wodę i jak się budził to mu to dawałam do picia, chwile pociągnąl i dalej spał. Tak kilka dni robiłam i już się nie budził. Chociaż wiesz co dziecko to inne ale znajoma mi właśnie ten sposób poleciła i już kilka osób skorzystało