2012-07-09, 20:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oleje i olejki do włosów, część VI
Cytat:
Napisane przez pAtiŚ
pewnie nie, ale ja używam tę kurację, nie psikacza, która ma na pewno lepszy skład od własnie tego w/w psikacza. ja sobie go bardzo chwalę, mimo składu.
|
Nie powiedziałabym 
Cyclopentasiloxane (silikon) (and) Dimethiconol (silikon), Dimethicone (silikon), Phenyltrimethicone (silikon), Isopropyl Myristate (emulgator, zmiękczacz), Argania Spinosa Kernel Oil (olej arganowy), Parfum (zapach), Cl 47000 (barwnik), Cl 26100 (barwnik), Benzyl Alcohol (konserwant), Benzyl Salicylate (filtr, konserwant, zapach), Benzyl Cinnamate (zapach itp.)
Także same silikony, konserwanty i barwniki + trochę oleju Na ochronę końcówek się nada, ale nawilżać to to nie nawilża 
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Olej lniany to znane od dawna "lekarstwo" na łuszczycę . Najczęściej stosowany jest wewnętrznie . Smarowanie nim miejsc chorych też pomaga. W wielu przypadkach stosowanie tego oleju przy łuszczycy odnosi rewelacyjny skutek i w wielu - nie pomaga . Wszystko zależy od genezy choroby . .
|
A jak to jest z właściwościami wysuszającymi lnianego? NA sobie sprawdziłam, rzeczywiście mnie wysuszył, jak jest w przypadku AZS itp.?
Edytowane przez Jigoku
Czas edycji: 2012-07-09 o 20:59
|
|
|