2012-07-10, 00:02
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06
witam wieczorową porą 
no i se wkręcam do @mam ponad tydzień, a brzuch i biust bolą z każdym dniem mocniej, dzisiaj jak po prostu szłam nawet to mnie biust bolał... ale to może takie wczesne objawy @? tylko raczej nie przypominam sobie, żeby mnie tak długo przed terminem zaczynało boleć... z drugiej strony może akurat jakiś krótszy cykl mnie trafił ogólnie mam 26-28 dni, no nic poczekamy zobaczymy
melutka trzymam za remonty, te to potrafią zszarpać nerwy dobra jesteś z tymi 25 testami ale jak po złotówce były to pewnie też bym wzięła sporo.. co do instytnktu, mi się instynkt włączył, jak się pojawił bratanek w męża rodzinie takie oczko w w głowie rodziny, wcześniej nie miałam styczności za bardzo z małymi dziećmi.. no i strasznie mnie wkręciło, jak ludzie opowiadają o tym jakie wrażenie wywarło na nich pojawienia się dziecka, widać od razu że to jakaś magia i ja też tak chcę a mój mąż jest taki zakręcony na dziecko, że nie mogę się doczekać aż zobaczę go w roli ojca
Koronek monriks za następny, niewątpliwie pełen nadziei cykl na pewno tym razem się uda!
agi_82 super pomysł z przyjęciem niespodzianką muszę, kiedyś wypróbować 
ula_betula i jak wkuwanie znaków? co do nakręconego tż to powiem tylko, że mój zmusił mnie do tej świecy myślałam, że se żarty robi! chyba mu zabronię oglądania filmów.. no bo skąd takie pomysły bierze?
Dorotheaa my też 1 cykl starań 
Natalyyya ha też pamiętam jak się bałam że zajdę w ciążę, a ile razy urojoną miałam to nie powiem trzymam 
katarzyniak trzymam zrób badanie bety jak radzą 
o ubezpieczeniu muszę więcej poczytać, bo nie miałam o tym pojecia, i becikowe.. nie znałam warunków, kurcze ale zielona jestem
Edytowane przez monai
Czas edycji: 2012-07-10 o 00:07
|
|
|