Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-10, 09:05   #292
anusia1808
Rozeznanie

Dot.: Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06

Cytat:
Napisane przez melutka Pokaż wiadomość
Zakupiłam wiecej jak szalałam na początku i przy każdym cyklu myślałam, że to już i tak mi zostało. Wyszło po 1 zeta za test. I jak potrzebować będę rano to sobie wezmę i już
Pozostałe testy są Wasze obym faktycznie zużyła tylko jeden.
A co sądzisz o tych testach z internetu? Czy one napewno są wiarygodne? W sumie to jak na razie używałam tylko testów owulacyjnych zamawianych przez internet nad ciążowymy to się jeszcze zastanawiam.

Cytat:
Napisane przez katarzyniak Pokaż wiadomość
Witam, mam pytanie..
4 dni temu zrobiłam test ciążowy, wyszedł negatywny, (spojrzałam na niego parę razy , patrzyłam na niego ok 10 minut) po ok 5 godzinach chciałam go wyrzucić, ale patrzę - widzę bardzo słabą kreskę, ale zauważalną, mąż też potwierdził, że ją widzi...
Potem za dwa dni również wykonałam test (ale już innej firmy) i również na początku nic nie było widać, ale jakoś po 30 minutach pojawiła się ledwo zauważalna kreseczka... (widać ją nawet na zdjęciu, szkoda , że nie mogę wgrać Wam...).
Ogólnie, to mój 46 dzień cyklu (dodam, że mam bardzo długie cykle... ), mam podwyższoną temperaturę do 37 stopni, nie mam ochoty na jedzenie, nie mam w ogóle apetytu.

Chciałabym bardzo wierzyć w to, że jestem w ciąży, ponieważ o ostatnią ciąże staraliśmy się cały rok - niestety zakończyła się szybkim poronieniem w 6 tygodni - prawdopodobnie za słaby zarodek...
Dlatego wierzyć mi się nie chce, że teraz tak szybko udało by mi się nam... jednocześnie boję się ...

Do lekarza mam wizytę dopiero za tydzień.

Czy mogę mieć nadzieję?
Bardzo współczuje ci straty, ja również jestem aniołkową mamą i z cyklu na cykl żyje ogromną nadzieją że to może właśnie tym razem
Jeśli chodzi o te testy to tak jak napisała tu już któraś z dziewczyn to wynik po 10 minutach jest wynikiem nieważnym ale pamiętaj że nadzieja umiera ostatnia poczekaj cierpliwie do @ a potem powtórz lub zrób bete.

Cytat:
Napisane przez sauatka Pokaż wiadomość
dzień dobry
ugh, mam kaca morderce... nadrobiłam Was trochę, ale nie mam siły nic odpisać, muszę odleżeć trochę, bleh.
A co takiego porabiałaś że teraz się męczysz

Zrobiłam dzisiaj coś co jest wbrew moim zasadom czyli wykonałam test sześć dni przed @ i co ....tylko się zdołowałam bo wyszła jedna bardzo gruba kreska szlag by to trafił....
Coraz mniej mam w sobie wiary że to ten szczęścliwy cykl....

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo

Edytowane przez anusia1808
Czas edycji: 2012-07-10 o 09:07
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora