Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasza rozkrzyczana gromadka. Jak poskromić czterolatka? Mamusie maj-czerwiec 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-10, 15:11   #2507
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika
Dot.: Nasza rozkrzyczana gromadka. Jak poskromić czterolatka? Mamusie maj-czerwiec 20

o kurcze, to nie tylko mój taki egoista, nie wiedzący nic o swoim dziecku? . Dla mnie to jest przykre, jak widać to nie ewenement, ale prawie wszyscy faceci tacy są, ale jakie to jest przykre jak widzę że jak wysyłam Ramonę do taty to ona mówi "nie" i woli iść sama się bawić , i dziwi mnie że oni, jako ojcowie nie widzą problemu, że nie jest im głupio że dziecko tak reaguje. Jednak naprawdę kobieta i mężczyzna bardzo się różnią, teraz sobie pomyślałam że lepiej by mi było z kobietą

Kjane - jadziemy do małej miejscowości koło Wejherowa, do rodziny z dziewczynką rok czy 1,5 starszą od Ramony, wszyscy do zoo pojedziemy. Drugi raz mamy taką podróż samochodem, nie lubię długo jeżdzić, mnie niewygodnie, Ramona uwięziona, też jej ciężko, do tego chyba mamy chorobę lokom., zastanawialiśmy się na jazdą pociągiem bo też dobre połączenia.

sybilla - nic nie słyszałąm o tej chorobię, zdrówka życzę - skąd to się bierze?
sonia - zdrówka
gothika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując