Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Modelowanie sylwetki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-10, 14:35   #3
lajfentuzjast
Raczkowanie

Dot.: Modelowanie sylwetki

Lipoliza? Taki zabieg jest przeznaczony dla osób stosunkowo szczupłych z niewielkim, lokalnym nagromadzeniem tkanki tłuszczowej, którego nie można pozbyć się przy pomocy intensywnych ćwiczeń i diety. Okolice ciała najczęściej poddawane zabiegowi to podbródek, brzuch, pośladki, biodra, ramiona. Jeśli dziewczyna przytyła 20 kg to podejrzewam, to podejrzewam, że tyle tez chciałaby zrzucić

Wistra - ja na Twoim miejscu poszłabym do salonu medycyny estetycznej na konsultacje. Osoby, które się tym zajmują najlepiej Ci doradzą po obejrzeniu Twojego problemu.

"Czym kierować się przy wyborze studia, zabiegów?
Jakie zabiegi są bezpieczne, a które mniej?"

Przy wyborze miejsca zwróć uwagę na kilka podstawowych kwestii:
1. dowiedz się czy w salonie pracuje LEKARZ, a nie tylko kosmetolog. Pamiętaj, ze to Twoje ciało więc oddaj je w dobre ręce
2. zobacz jak wygląda salon. Czy jest czysto i schludnie?
3. zwróć uwagę na sprzęt, na którym wykonują zabiegi. Zapytaj czy ma odpowiednie atesty i certyfikaty! To jest ważne. Poddawaj się zabiegom tylko na dobrym sprzęcie!

Jakie zabiegi są bezpieczne, a które mniej? To pewnie też zależy od stanu skóry, tkanki podskórnej i ogólnie organizmu. Dlatego ważna jest wcześniejsza konsultacja. Ja nie jestem zwolenniczką odsysania tłuszczu, prędzej wybrałabym lasery. To moja osobista opinia i generalnie nie uważam innych metod za złe.
lajfentuzjast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując