2007-01-23, 19:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Moja mała metamorfoza - pomóżcie :) Malalka
nadeszła pora na mnie i na moją metamorfozę 
mam nadzieję, że mi pomożecie.
chciałabym trochę się zmienić - właśnie jestem w trakcie odchudzania i chciałabym aby zmiana koloru włosów, uczesania, może też makijażu dopełniły całości 
przede wszystim - zastanawiam się nad fryzurą.
obecnie moje włosy są raczej w kolorze brązowym, ale w świetle wpadają w rrudoczerwony odcień. mam wrażenie, że to tylko podkreśla moje rumieńce.
myślałam aby przefarbować je na kolor zbliżony do naturalnego, czyli jasny brąz, może z jakimś balejażem sama nie wiem.. wiem tylko, że nie chcę już przyciemniać włosów - czarne kiedyś miałam i chyba to nie jest mój kolor natomiast co do ich długości - niestety są dość rzadkie, ale mimo to chciałabym jeszcze trochę je zapuścić.. tak do połowy łopatek. napewno nie chcę ich mocno ścinać, bo bardzo długo miałam krótkie włosy i już mi się znudziły 
z makijażem chyba nie mam większego kłopotu, ale będę wdzięczna za wasze wskazówki 
jeśli chodzi o kolor ubrań - czekam na Wasze propozycje - planuję zakupić trochę nowych ubrań więc rady bardzo się przydadzą.
umieszczam odpowiedzi na pytania, które mam nadzieję, pomogą Wam 
1. Jak się opalasz - szybko(najpierw na czerwono). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy
2. Kolor oczu - piwne, tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, kolor jest czysty, oprawa oczu (brwi i rzęsy)- sama nie wiem, ale dobrze widoczna na zdjęciach bez makijażu
3. Piegi - złotawe ciepłe
4. Cera - odcień jasny, wpadający w róż, rumienię się na czerwono
5. Naturalny kolor włosów - jasny brąz, wpadający w popiel
6. Kolor ust - różowy
7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? dobrze czuję się w czarnym, zielonym ale takim soczystym, popielatym, białym - ogólnie w większości kolorów czuję się dobrze, z wyjątkiem pomarańczu, jasnego różu, a czasem mam wrażenie że w ubraniach koloru khaki też wyglądam niekorzystnie
umieszczam 2 zdjęcia bez makijażu - to ze związanymi włosami jest z dziś a więc najbardziej aktualne. i jeszcze na ostatniej mój kolor włosów w świetle - czyli ten rudawo czerwony 
z góry dziękuję za wszystkie rady
|
|
|