Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Wiosna przyszla, roczek mamy, wszystko w kolo rozwalamy"-mamusie III-IV 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-10, 21:12   #672
Ahtaga
Wtajemniczenie

Dot.: "Wiosna przyszla, roczek mamy, wszystko w kolo rozwalamy"-mamusie III-IV 2011

Hej! Dawno nie pisałam, ale jestem z Wami na bieżąco.

Cytat:
Napisane przez paulac1 Pokaż wiadomość

a na koniec mam pytanie czy wasze dzieci rano wstają spokojnie czy z krzykami?
zazwyczaj spokojnie, ale jak mało zje na noc, albo jakiś zły sen (tak mi się wydaje ) to krzyczy.
Żeby rano pospać choć kwadrans dłużej to mam na Michała patent...Obok łóżeczka stoi komoda i kładę na niej jakieś zabawki. Zazwyczaj po obudzeniu się Michał zajmuje się nimi, a dopiero później woła mamę

Ostatnio byłam z Michałem na basenie. Takim normalnym tylko z wypłyconym torem dla dzieci. Długo nie musiałam go przekonywać do wody...Cieszył się, że się pluska tylko gorzej ze mną bo ciągle go trzymać musiałam no i rano nie mogłam podnieść rąk do góry...

Ogólnie u nas dobrze. Nie chorujemy ( tfu tfu).

Co do buntowniczych zachowań to u nas niestety też są :/ Ostatnio tak zaczął płakać, że przez chwilę nie oddychał! Oczy szeroko otwarte, buzia też szeroko jak do płaczu i cisza ani wdech, ani wydech. Klepałam go po buzi, dmuchałam w twarz i nagle się ocknął i wybuchł płaczem. Okropne przeżycie

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez mik23 Pokaż wiadomość
No i wykrakałam..sąsiad mnie wnerwił na maxa... 5 min po tym jak napisalam posta (a 15 min po tym jak moje dziecko zasnelo) sąsiad zaczal wiercic...i wierci juz z przerwami pol dnia amoje dziecko wybudzilo sie z placzem i teraz jest niewyspana i kweczy caly czas..probowalam ja polozyc jeszcze ale on co chwile zaczyna wiercic i o tak o... Boze ja chce swoj dom..ja nie chce juz mieszkac w tym beznadziejnym bloku....
u mnie pod blokiem jest koszenie trawy od 6 rano... Michała na szczęście to nie rusza, ale mnie....

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując