Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lenistwu się nie damy i III część jeżowej motywacji zaczynamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-10, 21:23   #2013
poppy seed
Zakorzenienie

Dot.: Lenistwu się nie damy i III część jeżowej motywacji zaczynamy!

Cytat:
Napisane przez GirlOfDeath Pokaż wiadomość
poppy Ty też się dołujesz ? Przykro mi kurcze Dziewczyny, że teraz tak wszystkie negatywnie jesteście do siebie nastawione. poppy, a może wyjdź gdzieś sama ? Ja tak robię - może idź na rower albo na basen ? Głowa do góry.
Cytat:
Napisane przez misheall Pokaż wiadomość
Poppy, bo dostaniesz lanie, za takie gadanie!
kochane

przepraszam za marudzenie
już się trochę ogarnęłam, po dłuższych rozmyślaniach stwierdziłam, że skoro jest tak jak jest to w takim razie to chyba można z tego wycinąc jakieś pozytywy -> mam zamiar poznac nowych ludzi i odświeżyc nowe znajomości. w sumie nie wiem jak to zrobię (tj to pierwsze), bo jestem dośc nieśmiała, ale chyba trzeba zacząc się przełamywac w końcu, nie?

pocwiczyłam, ogarnęłam się, pojechałam z mamą do księgarni językowej i kupiłam tam 2 książki do łaciny, przeżywam intensywną radośc z tego powodu, zmykam się uczyc zaraz

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Matko, nie dość, że mam grzyba w łazience to dzisiaj jeszcze zauważyłam, że mi sufit pękł i to na całej długości. Dobrze, że jutro w końcu przychodzi ten facet od napraw, mam nadzieję, że będę mogła się stąd wyprowadzić, bo to już paranoja jakaś, za co ja płacę...
o dżizas

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ja mielę Przyjaciół
wyobraźnia mi zadziałała

poppy seed jest offline Zgłoś do moderatora