2012-07-11, 07:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza rozkrzyczana gromadka. Jak poskromić czterolatka? Mamusie maj-czerwiec 20
Mój ojciec byl takim ideałem Zawsze bardziej się mną zajmował niż moja matka, dzieci do niego lgnęły, teraz też moimi chlopakami się dobrze zajmuje, nad morzem miałam ich z głowy bo był dziadek Obiad potrafi ugotować, niegdyś często obiad był na jego glowie. W sprzątaniu dzielą się z moją mamą pół na pół. Moja mama pokoje, on balkon i łazienka. Na zakupy tez chodzi. Do tego ma mega łagodny charakter i bardzo pozytywnie nastawiony do życia. Serce jak anioł podobnie jak u asieńki. No ale moja mama to wiecznie z niego niezadowolona 
Monia wiesz ten temat mieszkania to wałkowany już od dwóch lat, więc ja jakoś się nie napalam. Kiedyś pisalam, że w klatce obok było mieszkanie 4 pokojowe na 4 piętrze. Już mieliśmy je oglądać, ale teściowa nabuntowała tżta, że czwerte piętro nie jest fajne, ostatecznie mąj kochany mąż zrezygnował My chcemy kupić lub zamienić, ale nie wiem jak z tym kupnem to zrobić by zapłacić za to nowe dopiero po sprzedaży naszego. Mały kredyt dostaniemy (taki na rożnicę między mniejszym a większym mieszkaniem) ale już na całość wątpię. A takich ofert na zamianę malo, jak coś się pojawia to znowu mieszkanie nam się nie podoba lub miejsce.
|