Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmy, które zachwycają publikę, a Was nie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-11, 22:16   #689
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Filmy, które zachwycają publikę, a Was nie

Cytat:
Napisane przez Paulima Pokaż wiadomość
Jeszcze zostając przy temacie to nie zachwycily mnie:
"Szieg"
"Autor widmo"
"Forrest Gump" (może powinnam obejrzeć jeszcze raz, bo dawno to oglądałam)
"Podziemny krąg" (jakoś tak nie do końca)
"Piękny umysł"

na razie tyle

O taak, próbowałam obejrzeć i niestety widziałam tylko skretyniałą twarz Henksa - być może dlatego teraz co widzę aktora, to z góry zakładam, że film będzie kiczowaty. Wyjątkiem jest Filadelfia, którą obejrzałam i jeśli można tak to ująć - podobała mi się.

Cytat:
Napisane przez kaariokaa Pokaż wiadomość
Chodzi Ci o ten film?
http://www.iplex.pl/filmy/jak-w-niebie,1704

Filmy, które nie zachwycają:
"Zmierzch"
"Kac Vegas"
"Testosteron"
"Rejs"
"Resident Evil"
"Dziewczyna z tatuażem"
"Fight club" (ten akurat nie był zły, ale aż tak mnie nie porwał)
"Szpieg"

Krótka lista zawierająca te, które akurat w tej chwili przyszły mi na myśl. Na pewno jest tego więcej.
Nie lubię dennych komedyjek Testosteron przestałam po chwili oglądać, Kaca nawet nie zaczęłam

Mam wrażenie, że Testosteron to tylko zebrana do kupy ówczesna czołówka polskich aktorów i tyle. Przerost formy nad treścią, zdecydowanie.

----------------------
Tak samo alergicznie reaguję na filmy Ice Ventura. No cholera mnie bierze, głównego aktora nie trawię wyjątkowo i ciągle się zastanawiam, czy w rzeczywistości to też taki pacan jest. A same filmy (dwa chyba?) kompletnie mnie NIE śmieszą, normalnie jakbym Halamę naszego widziała na siłę do filmu wsadzonego
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując