Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-12, 08:52   #4088
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XI

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
No ale po co ktoś miałby sobie samemu coś zamawiać, zalewać tym całą paczkę i robić aferę? takie typowo polskie myślenie ja myślę, że jak sklep jest spoko to powinni odesłać nowy olej czy co to tam się wylało to powinno być wliczone w ryzyko prowadzenia sklepu internetowego
zobaczymy jak to będzie następnym razem i tak chyba zamówię na zsk, ale gdyby wysłali nowy olej to zawsze dobrze o nich świadczy. buteleczka miała zepsutą nakrętkę(taką, która się cały czas przekręca i nie trzyma ), więc to jest wina sklepu a nie kuriera czy moja.
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ciezko wytlumaczyc
Z przystanku tramwajowego przy Realu/Alfie musisz isc Kolobrzeską w kierunku morza. Po jakims czasie skrecasz w prawo w ul. Opolską (jest oznaczenie). Idziesz prosto, po lewej stronie bedzie Biedronka, przy ktorej skrecasz w lewo. Tam jest ciag sklepow, z ktorych jednym bedzie wlasnie ta drogeria

Mnie tez Leclerc pozytywnie zaskakuje - super wyposazone stoisko apteczne
Jesli chodzi o inne sklepy, to lubie wlasnie zielarski w Lotni (duzo perelek wizazowych) i Fragarie, o ktorej juz pisalyscie.
dziękuję bardzo muszę koniecznie sprawdzić. dobrze, że na razie mnie nie ma w Gdańsku, bo do końca lipca mam zakaz kupowania kosmetyków Wczoraj prawie złamałam, bo chciałam kupić balsam pottersa do mycia, ale w końcu zdrowy rozsądek wygrał Najpierw muszę wykończyć babydream.

izus
masz piękne włoski!
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Moje wlosy sa w fatalnym stanie Od ponad tygodnia z koniecznosci nie uzywam suszarki i efekt jest beznadzijeny.
Zbijaja sie w straki, pocieniowane koncowki sa rozdwojone, suche.. Poza tym wywijaja sie na wszystkie strony swiata i sa jakies takie puszyste, niezdyscyplinowane.
Nie wiem czy to wina ostatnich upalow, tego, ze ciagle je wiaze, czy tez tego, ze ostatnio malo o nie dbam...

Dzis nawet nie pomogl miod wymieszany z Garnierem AiK (na szczescie dobilam dna!!) i Pottersem (nic innego nie mam pod reka), a zawsze swietnie sie spisywal.
te upały i wiatr są straszne dla włosów, moje też są bardziej przesuszone. ale nie martw się, na pewno niedługo wrócą do formy

Wczoraj umyłam psa szamponem Babydream (skończył mi się psi szampon). Strasznie szkoda, że na mnie nie daje takich efektów ! Sierść miała tak błyszczącą i miękką, że jakbym wam wstawiła zdjęcia przed i po to byście nie poznały, że to ten sam pies
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora