Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-12, 08:59   #4803
DaGaDa
Rozeznanie

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześć.
Ijaa cudownie jest urządzać swoje gniazdko. Ja już się doczekać nie mogę jak zaczniemy budować domek i będe już na etapie meblowania (bo cała budowa mnie przeraża ).
Nie przerażaj się budową. My z mężem budowaliśmy się w ubiegłym roku, teraz już mieszkamy i wszystkie problemy związane z budową się ulotniły. Meblowanie to fajna sprawa, ale niestety u mnie brak tymczasowo kasy i pokoje trochę średnio umeblowane. Teraz jesteśmy na etapie pokoju syna i coś z mężem nie możemy się dogadać, które meble wybrać.
Jak będziesz miała jakieś pytania odnośnie budowy to śmiało pytaj, jak będę tylko mogła to chętnie pomogę.

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
a wracając do naszej sprawy do załatwienia to może niepotrzebnie zrobiłam halo i to może np. Tobie czy komuś wydać się błahe i śmieszne ale byliśmy obejrzeć w hodowli kotów brytyjskich kotka, który zamieszka z nami na początku sierpnia jest dokładnie taki o jakim marzyliśmy, podpisaliśmy umowę rezerwacyjną, wpłaciliśmy już zaliczkę i już się nie możemy doczekać dnia kiedy będziemy mogli zabrać go do naszego domu

tak więc moje Drogie Panie

poznajcie Artura

Załącznik 4773445Załącznik 4773446

Witam Artura. Jest śliczny. Sama mam kotkę, takiego zwykłego czarno-białego dachowca. Kiedyś bardzo chciałam mieć brytyjczyka, ale jak nasza kotka sama wlazła nam do domu to już po prostu jej nie wyrzuciliśmy. Znalazła sobie dom, spodobał się jej to i została.
DaGaDa jest offline Zgłoś do moderatora