Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 2009 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-12, 23:44   #4541
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200

Cytat:
Napisane przez kuroikaze Pokaż wiadomość
a kto Ci sie dzieckiem zajmuje jak śpisz do 10 ? Nina jest samowystarczalna? czy też tak późno wstaje?
Moje dziecko wstaje koło 6, dosypiam do 7 bo ogląda bajkę, ale gdzie tam do 10 zazdroszcze nie pamiętam kiedy spałam do 8
Tż ma też urlop, a i Nina coraz dłużej sypia. Kiedyś wstawała wcześnie 6-7 rano ale teraz już nie. Potrafi wstać nawet o 9:00 albo troszkę później nawet. Ale wstaje chyba tak późno teraz, bo odzwyczaiła się od wstawania do żłobka. Do żłobka musiała wstawać o 6:00 a teraz śpi ile chce. Coś czuję, że jak wróci w sierpniu do żłobka, to znowu będzie na początku problem z wczesnym wstawaniem. A przyjdzie weekend, to znowu zacznie wstawać wcześnie, bo jak cały tydzień do żłobka zacznie wczesnie wstawać, to znowu się przestawi... Tak w ogóle, to ciekawa jestem, jak będzie wyglądał jej powrót do żłobkowego życia po miesiącu nieobecności