Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-13, 10:23   #4823
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Cytat:
Napisane przez DaGaDa Pokaż wiadomość
W końcu udało mi się z mężem dojść do porozumienia co do mebli dla naszego malucha. Zamówiliśmy cały zestaw razem z łóżkiem. Tylko dlaczego na takie łóżko trzeba czekać aż 4-5 tygodni. Jakoś strasznie długo to wszystko trwa.
E no tak bez zdjęcia, to jak to tak

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
aaa Kochana jeszcze a propo ślubów bo idziecie w sierpniu na 2 prawda? rozumiem, ze kiecka nie kupiona a że my też dostaliśmy zaproszenie do przyjaciela M. na 11 sierpnia i to w Szczecinku to jestem wkręcona w temat i właśnie przyjaciółka poleciła mi sklep w którym sama kupowała ostatnio kieckę na wesele:
http://www.quiosque.pl/ mają dużo ładnych sukienek i to w przystępnych cenach (ona kupiła swoją za ok 50zł!) sama się do nich wybieram ale widziałam tez że mają sklepy w Łodzi więc możesz zajrzeć aaa i koniecznie polecam oglądnąć lookbook, naprawdę ładne sukienki
Podoba mi się kilka modeli

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Kurcze... pieczone!
Dostałam wczoraj od lekarza (dermatologa) leki, bo przyplątało się do mnie jedno takie cholerstwo. Wzięłam pierwszą dawkę półtorej godziny temu i jest mi przeobrzydliwie niedobrze, wręcz mam bezwarunkowy odruch wymiotny. Siedziałam z pół godziny w kibelku na podłodze! Do tego kręci mi się w głowie! Masakra jakaś!

Nie zazdroszczę!
Ja ostatnie okresy przechodziłam koszmarnie Wczoraj odstawiłam pigułki i we wtorek idę na badania i po inną antykoncepcję. Zobaczymy czy będzie lepiej.

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość

U nas dzisiaj Tour de Pologne, w związku z czym niektóre ulice są zamknięte A ja koniecznie najpóźniej na 12 muszę dostać się do miejscowości obok. TŻ obiecał, że mnie podrzuci, ale nie wiem jak z odebraniem Autobusy oczywiście nie kursują...
Ulala tż będzie miał ciężko dziś w pracy Obyś jakoś dotarła na miejsce

U mnie na obiad dziś tani obiad Młode ziemniaczki z koperkiem, sadzone jaja, do tego mizeria i jeszcze jakaś surówka

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

jakie macie plany na weekend? (poza Duszką która rozwozi zaproszenia do upadłego ) my planowaliśmy ze znajomymi grilla no ale pogoda ma nie rozpieszczać w dodatku zapowiadają deszcz więc grill przekształcił się w domówkę i kolejne party z sing-starem proponowałam żeby zrobić ją u nas ale że przyjaciółka od bliźniaków woli być na miejscu w razie gdyby jej rodzice mieli problem z maluchami to wybieramy się do niej co prawda nie wiem jak dwuletnie dzieci będą spać przy śpiewanej imprezie za ścianą ale skoro ona mówi, że damy radę to spoko muszę się tylko zastanowić co zrobię do jedzenia

aaa no i mam zamiar porządnie posprzątać (ostatnie weekendy były jakieś takie zalatane, że sprzątanie odbywało się tylko po łebkach ) i może uda mi się w końcu zrobić zdjęcia naszej rezydencji i Wam pokazać

U nas większych planów na weekend nie ma, prócz szukania samochodu do kupienia. Męczy mnie już to. Być może szykuje nam się też wycieczka na wariata w Rzeszowskie to siostry tż, właśnie po samochód, ale to dopiero w sobotę późnym wieczorem się dowiemy.

Aaa jutro jeszcze z tż wybieramy się na lumpki Podobnie jak u Ijii otworzyli u mnie ogromnego lumpka i idziemy się obłowić, a co

A sprzątać zamierzam dziś, bo mam niestety przymusowe wolne, bo mnie kompletnie nie cieszy. Serio, wariuję bez pracy i czuję się taka nieużyteczna. Także dziś wszystko wysprzątam sobie na piko belo, ugotuję obiadek, potem strzelę kawkę i będę leniuchować- o ile nie wynajdę sobie jakiegoś zajęcia Też zamierzam w końcu strzelić te foty i zrobić porównanie.

Jak już kupimy wszystkie meble to zrobię mały update, żebyście widziały już taki naj efekt końcowy

Kashmirka mogłabyś mi powiedzieć jaki TV kupiliście i jak wychodził cenowo ? Tyle tego jest na rynku, że nie wiadomo na co się decydować. Oczywiście my go zakupimy za jakiś czas, ale już się rozglądamy

Ijaa kciuki mam tak zaciśnięte, że nie ma opcji, żeby coś nie poszło

Mój humor dziś odrobinę lepiej. Chyba potrzebowałam dwóch dni beczenie i przytulania się do tż
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora