Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-13, 10:59   #4118
88natka
Zadomowienie

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za wsparcie!!! Jesteście kochane jak zwykle.
Potrzebuję kredytu na wyjazd bo tu się spłukałam na życie i remont.
Latam, załatwiam. Ech... Dopiero 23.07 mogę złożyć wniosek. Mam nadzieję, że dostanę ten kredyt bo jak nie to mieszkanie będę musiała zamienić.

Naprawdę próbowałam w Polsce ale jakoś nic nie jest tak jakbym chciała.
Babcia mnie dziś zastrzeliła tekstem, że cięzko mi się żyje bo "wydaję po angielsku" ??? Mam 2500 i muszę z tego utrzymać siebie, męża, dziecko i babcię. Nie wiem jak życie za taką sumę można nazwać szastaniem pieniędzmi. Trochę mnie rozzłościła babcia bo obiadki chętnie pałaszuje a nie wie ile takie obiadki kosztują.
Na moje pytanie o czym o na u licha mówi, odpowiedziała mi że mam dużo szamponów różnych do włosów.
Dla uściślenia szampony są 2 - jeden mój, jeden TŻta + moja odżywka.
Więc mnie wkurzyła tylko.

Lenka duuuużo zdrówka!

Aguśka
i wszystkie podwójne mamy jesteście SUPER! Ja patrzę na przyjaciółkę moją z dwójeczką (Starszy 3 lata, młodszy 10 tyg) i ona cały czas jest w ruchu i coś robi. W kółko coś się dzieje. Ale za to do wagi po ciąży już wróciła a nawet waży mniej o 3kg tak jej się to podwójne macierzyństwo daje we znaki Ale na pewno jest mnóstwo fajnych momentów prawda? też kiedyś chciałabym być podwójną mamą.

natka moja Eliza bardzo podobna. 64cm i 6kg A 4 miesiące kończymy jutro (13 go w piątek) duże te nasze dzieciaki, co? Moja taka dłuuuga i szuplutka.

Dida - my też skaczemy rozwojowo tylko u nas masakra jest od 3 dni. Mały pterodaktyl (taki dźwięki wydaje z siebie ostatnio że inaczej jej nazwać nie mogę) budzi się co 1,5 godziny i domaga cyca Wstaje o 5:30 i się bawi i śmieje, od 9 rano traci humor i marudzi jak bolka trampek do 19 z przerwami na płacz albo ssanie.... ech... A takie grzeczne dziecko moje było no nic. Już nam leci 18 tydzień więc niedługo mam nadzieję skończy się to skakanie bo już na rzęsach chodzę.

za Maleństwo Twojej koleżanki. Takie maleństwo a tyle przeszło oby wszystko było dobrze...

A ten kask... hm... nie wiem ... chyba taki gadżecik. Ale przecież dziecka nie obłożymy poduszkami żeby sonbie przypadkiem nogi nie złamało więc chyba kask też zbędny przy nauce chodzenia...

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

idę spac. ale faaaaajne zdjęcia na mailu! Boskie po prostu! Wszystkie!

Aguśka Szymonek robi takie minki jak Ty tak mi się wydaje jak widziałam Twoje zdjęcia z ciąży i teraz oglądam Szymonka to minki macie podobne - super
Wszystkiego najlepszego dla Was z okazji 4 miesiąca My wracamy do Polski za 137 dni (głupia już odliczam) bo nie mogę się doczekać, ale jak przeczytałam że chcesz wracać to się trochę boję jak to będzię, bo my też wszystkie oszczędności chcemy na remont wydać Moja też jest bardzo długa ale po kim to nie wiem bo ja mam 164cm, a mąż 170cm..
Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Niki ale Twoj synek powinien zjadac 120 ml co najmniej - dlaczego dajesz mu tylko 60? Zwyczajni jest czesciej glodny, bo za malo wcina na porcje.

Julka 60 ml jadla jak miala 2-3 tygodnie, pozniej juz 90 ml i wiecej z czasem. Teraz ma 4 m-ce i je po 120 w dzien, a 180 w nocy.

Dziecie dalo mi pospac do ... 10 Zasnela ok 21, karmienie o 00:00 i o 4:00 i spanko do 10 :00

teraz bawi sie na macie
Kurde to moja już w ogóle dużo zjada.. Bo w dzień to minimum 210 a na wieczór dodaję kleiku ryżowego i robię ok 240ml. Je 5 razy dziennie i śpi w nocy ok 10 h. Ostatnio budzi się w nocy z płaczem, nie jest głodna tylko chce się poprzytulać. Czytałam na necie że może mieć to związek ze skokiem rozwojowym. Wasze dzieci też się z płaczem budzą w nocy? Sama już nie wiem czy zacząć podawać to jedzenie wcześniej czy nie

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora