Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-13, 11:01   #981
anett234
Zadomowienie

GG do anett234
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Hej .
Dopiero co wstałam .. poszłam spac nad ranem .. wzielma 3xmagnez i 2xnospe .. Nic nie przeszlo.. ale skuliłam sie jakos i usnelam..

Nie wiem co mi jest .. od paru dni tak mam tylko wczoraj bardzo sie nasililo .. Ogolnie to dziwne jest bo przy kazdym ruchu np jak wstaje z pozycji siedzacej albo przkerecam sie z boku na bok to czuje ból , jakby cos mnie uwierało , musze sobie brzuch przytrzymac ..

A jak wy macie ? czujecie swoje brzuszki czy zupelnie nic was nie boli , nic nie sciska i nic nie przeszkadza w normalanym funkcjonowaniu ???

Tyle ze ten lek podnosi tez tetno a moje i tak jest bardzo wysokie .. dochodzi do 100 .. wiec chyba balabym sie go przyjmowac ..
Ja cały czas czuję swój brzuch.Nie dość,że jest ciężki i gruby to ostatnio coraz częściej ciągnie mnie coś w nim w dole.Kiedy się odwracam z boku na bok bądź kiedy z pozycji leżącej siadam,czy to wstaję to nie dość,że mnie rypie kręgosłup i tż mnie musi podnosić to jeszcze czuję całe podbrzusze jakby mi ktoś kamieni naładował.Ale może to normalne,nie wiem

Ostatnio jak byliśmy u lekarza to jakby mnie mąż nie podniósł z kozetki to pewnie bym tam została
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora