2012-07-13, 11:10
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII
Ja czuję czasem brzuch - od dwóch dni mam czasem takie bardzo delikatne skurcze, ale absolutnie nie są bolesne i nie jest to częste to są już chyba te skurcze Braxtona ( czy jakoś tak) - miałam je może kilka razy. Lekarz stwierdził, że jest ok. Jak będą się za bardzo napinać to mam brać nospę.
Mam czasem bóle jak na okres, ale to od początku i raczej sporadycznie - prawdopodobnie związane z rozrastaniem się macicy.
Brzuch mi przeszkadza jak śpię i się przekręcam, ale to pewnie dlatego, że jest coraz większy. Ale absolutnie nic mnie nie boli.
Z tym, że Ty jesteś chyba ze dwa czy trzy tygodnie do przodu z ciążą.
Cytat:
Napisane przez happy_eve
A wiecie co, pierwszy raz mi się to zdarzyło - przegapiłam dzień, w którym zaczynały się zapisy do mojego lekarza i teraz już nie ma miejsc na 25.07  A muszę wtedy iść, bo zwolnienie mi się kończy. Jak wróci z urlopu będę do niego dzwonić, mam nadzieję, że mnie przyjmie dodatkowo 
|
Zdarza się 
U mnie na szczęście mogę się zapisać na następną wizytę zaraz po tym jak wychodzę od lekarza, bo tak pewnie też bym zapominała.
Cytat:
Napisane przez Dojotka1987
hehehe  )
to ja zjalam 3 kanapki z pasztetem  banana, brzoskwinie i nektarynke a teraz mije kawe mrozona ale jzu czuje ze chyba za duzo pomieszalam;]
|
To niezły misz masz. Nie popijaj tylko tego gazowaną wodą mineralną, bo będzie eksplozja
|
|
|