Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-13, 11:27   #1007
musso4
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Hej .
Dopiero co wstałam .. poszłam spac nad ranem .. wzielma 3xmagnez i 2xnospe .. Nic nie przeszlo.. ale skuliłam sie jakos i usnelam..

Nie wiem co mi jest .. od paru dni tak mam tylko wczoraj bardzo sie nasililo .. Ogolnie to dziwne jest bo przy kazdym ruchu np jak wstaje z pozycji siedzacej albo przkerecam sie z boku na bok to czuje ból , jakby cos mnie uwierało , musze sobie brzuch przytrzymac ..

A jak wy macie ? czujecie swoje brzuszki czy zupelnie nic was nie boli , nic nie sciska i nic nie przeszkadza w normalanym funkcjonowaniu ???

Tyle ze ten lek podnosi tez tetno a moje i tak jest bardzo wysokie .. dochodzi do 100 .. wiec chyba balabym sie go przyjmowac ..
jeśli skurcze będą sie nasilać lub dokuczać, to powinnaś skontaktować się z ginem, tymbardziej że masz napiętą macicę

obecnie nic mi nie dokucza, czasami zapominam, że jestem w ciąży

jeśli chodzi o lek to jest na receptę i zależy od gina, czy Ci przepisze czy nie, on decyduje czy jest taka potrzeba i stadardowo daja do niego isoptin (osłonowo na serce) ja wiedziałam że ten dzień, dwa wytrzymam to nie brałam