2012-07-13, 11:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Cytat:
Napisane przez isabelka00
chciałam zwrócić uwagę na taką kwestię :
czy zdarzyło się Wam, że przy jakimś tam spotkaniu towarzyskim, osoba do której macie zaufanie, lubicie ją, jest wasza co najmniej dobrą znajomą , ni z gruszki ni z pietruszki, mówi coś kompromitującego na wasz temat żeby inni się pośmiali?
dziwi mnie zachowanie mojej znajomej, która notabene jest singielką ,i przy spotkaniu towarzyskim kiedy 1 raz poznała mojego TŻ , wypaliła coś kompromitującego na mój temat ( że miałyśmy kiedyś jakąś znajomą na którą się pogniewałam i wybuchłam agresją na nią ), nie wiedziałam jak się zachować, od tej sytuacji minęło jakieś 5 lat , czułam się zażenowana , jakby chciała pokazać mojego TŻ , że jestem wybuchowa ( jakby nie wiedział  ) obróciłam całą sytuację w żart, ale niesmak mi pozostał i cała ta sytuacja mnie bardzo zdziwiła....
jak się zachowywać w takich dziwnych sytuacjach ? strzelać focha czy w żart?
|
Miałam taką sytuację. Trzymałam się dość blisko z jedną laską i bardzo upodobała sobie anegdotkę jak Andżejka się kiedyś tam schlała i rzygała teraz jest inaczej, minęły czasy, kiedy chodzenie zygzaczkiem było dla mnie frajdą.
Moja odpowiedź?
- a tak, żem wypił, a tyś chlała razem ze mną 
Mnie tam ogólnie niczego nie wstyd, przynajmniej mogę mieć własną opinię i się wypowiedzieć na różne tematy bo byłam, widziałam, próbowałam.
Czas edycji: 2012-07-13 o 11:40
|
|
|