Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-13, 11:44   #721
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XIII

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
To szkoda, bo ma takie pozytywne opinie! Ciekawe, dlaczego jest tak trudno dostępna Dumałam chwilę nad Repair, ale bałam się, że mogłaby obciążyć mi włosy.
Repair mi absolutnie nie obciąża, ani nie przetłuszcza, a włosy mam cienkie i skłonne do obciążeń

Na Moisture mam już chrapkę od jakiegoś czasu, widziałam ją na pewno w osiedlowym Tesco w Gdańsku jakiś czas temu. Z serii Moisture wzięłam za to szampon

Cytat:
Serum nie próbowałam, ale ma mentol w składzie, więc pewnie chłodzi, jak to zwykle w przypadku Eveline. Dam znać, jak wypróbuję.
Teraz używam chłodzącego kremu do modelowania ciała Lirene MaXSlim i w ogóle nie czuję chłodzenia
Ja lubię efekt chłodku w sezonie letnim Kiedyś miałam taki żel z firmy ATW, i jak używałam latem na noc to owijałam się kołdrą w kokon, bo tak mnie chłodziło

Cytat:
Kto nie uwielbia?
Ja już poszalałam aż nadto, więc teraz nawet nie zaglądam do sklepów z ciuchami
Ja też poszalałam kosmetycznie i ciuchowo, więc w najbliższym czasie staram się ograniczać
Po wczorajszych zakupach w Rossmannie mam zapasów na wiele miesięcy, żeli pod prysznic mam chyba taki zapas, że starczy dla 2 osób do końca tego roku kalendarzowego.
Najbliższe zakupy planuję wczesną jesienią i będa to na pewno zakupy apteczne - na pewno coś z wit. C; nie mam też już kremu na dzień, ale powiedziałam sobie, że przez wakację zużyję wszystkie próbki

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Miałam balsam z tej serii i był bardzo fajny, na oliwkę bym się skusiła.

Napady dobroci są bardzo dobre i wskazane.
Też uwielbiam ten balsam

Zdecydowanie A najfajniejsze są zazwyczaj wtedy, kiedy najmniej się ich spodziewam

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora