2012-07-13, 11:44
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XIII
Cytat:
Napisane przez snowqueen
To szkoda, bo ma takie pozytywne opinie! Ciekawe, dlaczego jest tak trudno dostępna  Dumałam chwilę nad Repair, ale bałam się, że mogłaby obciążyć mi włosy.
|
Repair mi absolutnie nie obciąża, ani nie przetłuszcza, a włosy mam cienkie i skłonne do obciążeń
Na Moisture mam już chrapkę od jakiegoś czasu, widziałam ją na pewno w osiedlowym Tesco w Gdańsku jakiś czas temu. Z serii Moisture wzięłam za to szampon 
Cytat:
Napisane przez snowqueen
Serum nie próbowałam, ale ma mentol w składzie, więc pewnie chłodzi, jak to zwykle w przypadku Eveline.  Dam znać, jak wypróbuję. 
Teraz używam chłodzącego kremu do modelowania ciała Lirene MaXSlim i w ogóle nie czuję chłodzenia 
|
Ja lubię efekt chłodku w sezonie letnim Kiedyś miałam taki żel z firmy ATW, i jak używałam latem na noc to owijałam się kołdrą w kokon, bo tak mnie chłodziło 
Cytat:
Napisane przez snowqueen
Kto nie uwielbia? 
Ja już poszalałam aż nadto, więc teraz nawet nie zaglądam do sklepów z ciuchami 
|
Ja też poszalałam kosmetycznie i ciuchowo, więc w najbliższym czasie staram się ograniczać 
Po wczorajszych zakupach w Rossmannie mam zapasów na wiele miesięcy, żeli pod prysznic mam chyba taki zapas, że starczy dla 2 osób do końca tego roku kalendarzowego.
Najbliższe zakupy planuję wczesną jesienią i będa to na pewno zakupy apteczne - na pewno coś z wit. C; nie mam też już kremu na dzień, ale powiedziałam sobie, że przez wakację zużyję wszystkie próbki 
Cytat:
Napisane przez iceflower
Miałam balsam z tej serii i był bardzo fajny, na oliwkę bym się skusiła.
Napady dobroci są bardzo dobre i wskazane. 
|
Też uwielbiam ten balsam 
Zdecydowanie A najfajniejsze są zazwyczaj wtedy, kiedy najmniej się ich spodziewam
|
|