Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-13, 10:59   #4122
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
moim zdaniem dziecko musi nabic guza, zrobic siniaka i wiedziec ze jak kopnie w sciane np to noga zaboli

trzymam kciuki za tego dzieciaczka

Niki teraz doczytalam ze on po prostu tylko tyle wypija... hm. A probowalas mu po chwili dawac dalej butle? Bo Julcia jak pije to potrzebuje czasami przerwy w jedzeniu, takiej ok 5 minut nawet czasami i potem znowu wcina. Albo odbic go i znowu sprobowac dac?
Próbowałam. Tym bardziej że wypije te 60ml i odwraca się do cycka jakby był głodny ale ja już tam prawie nic nie mam więc próbuję dalej mm dawać a on nie....
Właśnie w dzień zjada 60ml i to co 2-2,5 godz a wieczorem bez problemu 120ml.

No i znów nie popiszę bo się obudził

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
hej

u nas nocka zadziwiajaca, nie wiem czy to ten kleik tak zadzialal, ale Mateusz usnal przed 21 i obudzil sie o 6-30, zjadł i juz za bardzo nie bylo spania, pospal godzinke i trzeba bylo wstawac

Dzis rano dostal mleczko z dwoma lyzeczkami kaszki i ladnie wypil

Desia ja własnie tak myslalam jak ty radzisz, ze drugie dziecko jak MAteusz bedzie mialm min 5 lat, ale jak to bedzie w praktyce to nie wiadomo.

Nikki Mateuszek je co 4 godzinki i ma przerwe nocna okolo 7-8 godzin.
Pierwsze dni na samym mm tez zjadal malo, i czasami mial przerwe w dzien nawet 6 godzin.MOze Oskarek musi sie przyzyczaic do nowego mleczka.

Desiu dziekujemy Mateuszkowi do aniolka daleko tak jak i mnie do modelki
no to długo Ci pospał

No napewno bo czasem jeszcze mu pierś daję ale tam już ledwo co jest. A co ostatnio zauwazyłam że jak je z piersi to bo czasie wszystko ulewa (nigdy tak nie było) a po mm tylko troszkę mu się uleje.

Edytowane przez Nikii89
Czas edycji: 2012-07-13 o 11:01
Nikii89 jest offline Zgłoś do moderatora