Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wizażanki - doradźcie!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-13, 17:09   #1
petroleum
Raczkowanie

Lightbulb

Wizażanki - doradźcie!

Tak jak tytuł głosi: wizażanki, doradźcie. Wakacje to idealna pora na przeróżne eksperymenty, zwłaszcza te na włosach! Znudziły mi się już moje zwykłe włosy, chcę coś w nich zmienić. Doradźcie, jaka fryzura by mi pasowała; jaki makijaż! Myślicie, że taka fryzurka jak w załączniku (5) będzie mi pasować?

1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy? CIĘŻKO, NAJPIERW NA CZERWONO. OPALENIZNA MA ODCIEŃ LEKKO BRĄZOWAWY.

2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? OCZY BRĄZOWO-ZIELONE, CIEMNOZIELONA OBWÓDKA.

3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? SZARO-BRĄZOWE.

4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy? CHŁODNY, WPADAJĄCY W PORCELANOWY.

5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate? NATURALNY ODCIEŃ CIEMNY BRĄZ, POD ŚWIATŁO ZŁOTAWE PRZEBŁYSKI. W DZIECIŃSTWIE BYŁAM BLONDYNKĄ.

6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral? RÓŻOWY CHYBA.

7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? NAJLEPIEJ CZUJĘ SIĘ W PASTELOWYCH SWETRACH, BLUZKACH I CIEMNOGRANATOWYCH JEANSACH. NIE CZUJĘ SIĘ DOBRZE W JASKRAWYCH, WŚCIEKŁYCH KOLORACH I MYŚLĘ, ŻE ŹLE ONE PODKREŚLAJĄ MOJĄ URODĘ.

PS Mam 18tkę w tym roku, więc przydałoby mi się dodać trochę lat.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (32,2 KB, 317 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (31,6 KB, 196 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (32,0 KB, 134 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (33,6 KB, 137 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Candice-Swanepoel.jpg (57,5 KB, 42 załadowań)

tokio
petroleum jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując