Hej

Odpisuje Wam od paru godzin i nie moge skonczyc
Ale Filip nie je przed tv, zawsze zapraszam go do kuchni, no zdarza sie ale bardzo rzadko ze przychodze do duzego pokoju ze sniadaniem ale jak mi jest to na reke, jednak specjalnie kuchnie robilam tak, zebysmy sie pomiescili i jedli wspolnie w niej, bo tak uwazam ze jest slusznie

Co do Twoich przezyc, widze ze tez masz ciekawie, gdyby nie chrzesniaczka pewnie bieglabys za nim z wozkiem

Z tym trzaskaniem drzwiami to przerabiamy to samo. Ale u Filipa to zlosliwosc, badz zwrocenie na siebie uwagi.
Gratulacje z okazji 4 mcy

P.s. Ja Cie bardzo lubie
Dzieki kochana

Mozesz sprobowac z kleikiem ryzowym. Ja taki wlasnie podaje, 1 miarkę do mleczka na noc.
Obejrzałam Twoje zdjecia, Wiki chyba podobna do Ciebie? Ładna dziewczynka! No i pieknie Ją stroisz

A Adaś to po kim ma takie piekne rzesy?Przystojniaczek jeden
Super ze z dzieciaczkiem lepiej.
Co do kasku, zgadzam sie z dziewczynami, zbyteczny zakup, dziecko nawet moze nie chciec w tym chodzic a poza tym, nie wyobrazam sobie miec cos takiego ciagle na glowie a co dopiero taki roczniak lub dwulatek

Poza tym, moim zdaniem taki malec musi sie nauczyc byc ostroznym, mowi sie ze dziecko jak sie nie wywroci to sie nie nauczy.
Bycie mamą jest wspaniale ale cholernie trudne, przy dwojeczce inaczej sie organizuje ale na pewno posiadanie jednego dziecka jest łatwiejsze, wygodniejsze. Zycze by Ci sie udalo byc kiedys podwojna mama

Ja sie strasznie ciesze ze Nią jestem chociaz czasem nie wiem jak sie nazywam.

A co do tego, ze Szymon robi minki jak ja, to bardzo mi milo, Filip jest tatusiowy a Szymon mamusiowy
Zeby tylko te guzy je czegos uczyly. Mozna powtarzac 100 razy
Lenka super ze Kajunia taka grzeczna!

No i buziaczki dla Niej z okazji 3 mcy

Nie wiem jak Ty to robisz, to dla Ciebie duzy podziw jak dajesz rade na lezaco opiekowac sie Małą.