Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-13, 19:06   #4164
desia888
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Hej
Odpisuje Wam od paru godzin i nie moge skonczyc

Ale Filip nie je przed tv, zawsze zapraszam go do kuchni, no zdarza sie ale bardzo rzadko ze przychodze do duzego pokoju ze sniadaniem ale jak mi jest to na reke, jednak specjalnie kuchnie robilam tak, zebysmy sie pomiescili i jedli wspolnie w niej, bo tak uwazam ze jest slusznie
Co do Twoich przezyc, widze ze tez masz ciekawie, gdyby nie chrzesniaczka pewnie bieglabys za nim z wozkiem
Z tym trzaskaniem drzwiami to przerabiamy to samo. Ale u Filipa to zlosliwosc, badz zwrocenie na siebie uwagi.

Gratulacje z okazji 4 mcy
P.s. Ja Cie bardzo lubie

Dzieki kochana
Mozesz sprobowac z kleikiem ryzowym. Ja taki wlasnie podaje, 1 miarkę do mleczka na noc.

Obejrzałam Twoje zdjecia, Wiki chyba podobna do Ciebie? Ładna dziewczynka! No i pieknie Ją stroisz A Adaś to po kim ma takie piekne rzesy?Przystojniaczek jeden

Super ze z dzieciaczkiem lepiej.
Co do kasku, zgadzam sie z dziewczynami, zbyteczny zakup, dziecko nawet moze nie chciec w tym chodzic a poza tym, nie wyobrazam sobie miec cos takiego ciagle na glowie a co dopiero taki roczniak lub dwulatek Poza tym, moim zdaniem taki malec musi sie nauczyc byc ostroznym, mowi sie ze dziecko jak sie nie wywroci to sie nie nauczy.

Bycie mamą jest wspaniale ale cholernie trudne, przy dwojeczce inaczej sie organizuje ale na pewno posiadanie jednego dziecka jest łatwiejsze, wygodniejsze. Zycze by Ci sie udalo byc kiedys podwojna mama Ja sie strasznie ciesze ze Nią jestem chociaz czasem nie wiem jak sie nazywam.
A co do tego, ze Szymon robi minki jak ja, to bardzo mi milo, Filip jest tatusiowy a Szymon mamusiowy

Zeby tylko te guzy je czegos uczyly. Mozna powtarzac 100 razy

Lenka super ze Kajunia taka grzeczna! No i buziaczki dla Niej z okazji 3 mcyNie wiem jak Ty to robisz, to dla Ciebie duzy podziw jak dajesz rade na lezaco opiekowac sie Małą.
Dziekuje, wlasnie ciezko mi stwierdzic do kogo Ona faktycznie podobna
Adas rzesy ma za TZ, szczesciarz! Ale widze ze Viki tez bedzie miala, juz ma chyba takiej dlugosci rzesy jak ja, fajnie dla dziewczynki!
Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
ja karmie caly czas tak ze mala lezy obok mnie i daje jej butle

moje dziecko od poludnia strasznie marudzi wiec odezwe sie pozniej...
Viki wlasnie od jakiegos czasu tez tak lubi w dzien, ale w nocy ja trzymam w ramionach bo przysypia podczas karmienia i boje sie ,ze sie zakrztusi.

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
U mnie tez tragedia z wlosami, sa wszedzie. Jak odkurzam dywan to co chwile takie kepki sie zbieraja. Najwiecej wychodzi po myciu, przy rozczesywaniu. Zastanawiam sie nad obcieciem.

A nie wiecie czy z tym wypadaniem to chodzi o ilosc czy o czas? tzn beda wypadac iles czasu, czy wypadna te co maja wypasc i z glowy?
Z glowy... hihi

Desiu dziekuje
A prosze cie bardzo!

Cytat:
Napisane przez cottonpuma Pokaż wiadomość
Bez zmian... Powoli rośnie, ALE TO NIESZKODLIWE. rdzeń do uwolnienia operacyjnie, ale to do roku.rozwojowo super, potrafi sie przełożyć z brzucha na plecy co szokuje rehabilitant ke.wzrost w

97cent waga w 40.
Brawa dla Lenki
Ja juz u mamy, Viki spi - mam luz!

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora