2012-07-13, 19:14
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wizażanki - doradźcie!
Cytat:
Napisane przez Inka223
A po co dodawać sobie lat!  Taki młody wygląd to świetna sprawa  Sama wyglądam jak dziecko, mimo 21 lat :p
Wystarczy, że lekko podkreślisz swoją urodę, a jesteś na prawdę śliczna  Masz ładny owal twarzy i piękne duże oczy  Ja bym w makijażu postawiła na klasykę np zrób sobie modną w ostatnim czasie czarną kreskę eyelinerem nad górną powieką  Taki makijaż super podkreśla oko i sprawia, że spojrzenie jest bardzo zmysłowe  Do tego wytuszuj rzęsy i ja na tym skończyłabym makijaż.
A jeśli chodzi o fryzurę to niewiele bym zmieniła  Najlepiej będzie Ci w prostej fryzurze bez żadnych grzywek i innych tego typu udziwnień 
|
[1=f1cfaa8e931801033ae52e0 0fe4b1f33e0138615_62c3717 ef3052;35282865]O tak! Popieram przedmówczynie .
Makijaż naturalny, górna kreseczka była by fajnym pomysłem na zmianę + tusz. Poza tym podobają mi się Twoje włoski - super kolor i takie naturalnie ułożone jest fajne [/QUOTE]
Dziękuję bardzo. Postaram się nauczyć obsługiwać eyeliner, bo tak naprawdę żadna ze mnie artystka, a kreski prostej to nawet na ręce nie narysuję. 
Jeżeli chodzi o włosy, może takie "niesforne" uczesanie jest okej na początek, ale później to już inaczej się układają. A może tak podkręcić trochę, tak jak w załączniku? W sumie dużo by się nie zmieniło, a włosy by się ładniej układały?
|
|
|