hej kochane moje
Milo mi ze sie o mnie troszczycie

Prawde mowiac przelatuje tylko przez str w poszukiwaniu zalacznikow brzuszkowych

uwielbiam je ogladac. cos tam po lebkach zawsze podczytac ale namiastke jedynie.widze ze dzis wszystkie wizyty udane-ciesze sie niezmiernie razem z Wami

Czasami sie zastanawiam czy nie przesadzam

ale wole przesadzic w te strone niz w druga...w czwartek mam wizyte i dopytam dokladnie co i jak i zoabzcymy jak sie ma sprawa z szyjka.zapytam o krazek to jak sie zhodzi zalozyc bede w mniejszym stopniu uwiazana bo od wrzesnia juz musze byc na chodzie na 100% bo bede z mala sama(a u tesciow nie wytrzyma dluzej niz kilka dni juz teraz marze o powrocie do domu-dzis wlasnie w nim jestem bo mala u swojej nianiusi na noc wiec pozwolilam sobie na noc wrocic na swoje smieci

)
Czuje sie bardzo dobrze-po zmianie magnezu skurcze mam sporadyczne-z 3-4 dziennie.mam nadzieje ze bede mogla niebawem byc troche bardziej aktywna-to i szczesliwsza
DeKajka zmartwilas mnie swoim samopoczuciem

mam nadzieje ze nic powaznego sie nie dzieje!! dbaj o siebie i uwazaj na Adasia!!
Madzius widze ze Ty tez sie tak przestraszylas jak i ja??doskonale Cie rozumie ze ci zle

i niestety nic nie zaradze

mnie krew zalewa i zazdroszcze jak widze jak sobie ciezarowki chodza po miesce a ja nie moge

miejmy nadzieje ze to tylko przejsciowe
Kochane jeszcze 3 dni temu lezac na plasko nie mialam brzucha-wpadal do srodka

(tesciowa mowila jak tak lezysz to jakbys wogole w ciazy nie byla)przedwczoraj wieczorem tesciowa mowi-Marta ale Ci brzuch wywalilo i od wczoraj jeszcze bardziej i mam juz fajna pilke

nawet jak leze na plasko
Maly jest tak aktywny ze mi caly brzuch faluje-do tego stopnia ze polozylam sie skierowalam kamerke na brzuch i moj tz patrzyl przez skypa jak maly kopie

a daje czadu jak szalony
od wtorku juz bede na pelnym etacie wizazowym bo wracamdo domu

wiec juz bede na biezaco a nie tak tylko z doskoku bo zle mi z tym ze nie wiem co u Was
zaraz wrzuce do profilu domek Mikolaja z kazdej ze str bo dla TZ robilam

i

dajcie znac kto wrzucal jakies zdjatka do profilu jakos na dniach zebym mogla obejrzec