Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-13, 20:56   #216
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
coraz bardziej przekonuje sie do biegowego rowerka jak patrze na wasze pociechy, moze jakby miala by sie zainteresowala,bo na chrzcinach owszem umiala rownowage utrzymac bez poblemu,chrzestnego corka ma taki drewniany easy go, ale podkurczyla sobie nogi cwaniara zeby ja prowadzac.
Mnie sie kawasaki rowerki super podobaja...
no widzisz a u nas biegowy nie zdaje egzaminu , przynajmniej narazie , Maciej nie lubi na nim jeździć, woli zwykły

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Nie ma nic gorszego niż długie i zniszczone włosy.
o tak , długie i zniszone włosy wyglądają obrzydliwie

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość

no chudzielec z niego 92cm i 13kg a z jedzeniem to najwazniejsze ze nie wymiotuje je raczej ładnie, nie duzo ale ładnie zazwyczaj 4 posiłki
słodyczy nie lubi je baaardzo mało czasem kawałek czekoladki wafelka lub paluszków kilka, uwielbia ser zółty i ogórki i to jest jego czestą przekąską w ciągu dnia
jak bylismy nad morzem i siedzielismy w kawiarni to ja oczywiscie puchar lodowy tz nalesniki tesciowa lody a nasze dziecko z czerwonym opakowaniem sera zółtego lody go wogóle nie kręcą
moj to dopiero chudy , dziś byliśmy na bilansie ( w końcu) i ma 94 cm i waży równo 12 kg
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora