Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - LIPIEC - Shiseido,Guerlain,Estee Lauder,MAC
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-14, 13:32   #1
blackangel88
Wtajemniczenie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

LIPIEC - Shiseido,Guerlain,Estee Lauder,MAC

Na wymianę posiadam kilka produktów wysokopółkowych , wszystkie kosmetyki przeze mnie oferowane są w 100% oryginalne i świeże, zostały zakupione w perfumerii.
Wyżej wymienione kosmetyki wymienię tylko i wyłącznie na produkty o podobnej wartości.
Proszę nie proponować mi kosmetyków z niższej półki cenowej typu (Avon,Oriflame,Wibo,Rimme l itd). Na takie wiadomości nie będę odpowiadać

PODKŁADY

1. SHISEIDO - podkład kryjący Perfect Refining. Odcień 020, ubytek to 15-20% z 30 ml. Opaliłam się i jest teraz dla mnie za jasny. Mam kartonik.

2. ESTEE LAUDER - podkład Double Wear Light miniatura 15 ml - nowy w odcieniu 02.

PUDRY W KOMPAKCIE

3. MAC - puder nabłyszczający Mineralize Skinfinish w odcieniu Candlelight, ubytek to 20-30% z 10 g. Zostało go jeszcze mnóstwo.

4. GUERLAIN - rozświetlający i matujący puder prasowany. Ubytek to tylko jeden test, produkt z kartonikiem w odcieniu nr.2. Będę bardzo wybredna.

KREDKI DO OCZU

5. ESTEE LAUDER - kredka do oczu Double Wear w kolorze 01 Onyx (głęboka czerń), użyta kilka razy.

Nie wymieniam się na siłę.

Szukam:

- podkład Lancome Teint Idole Ultra 24H w odcieniu 3,5 bądź kryjący Shiseido 040
- korektor pod oczy MAC Pro Longwear
- korektor Studio Finish MAC
- róż NARS w odcieniu Super Orgasm
- bronzer NARS Laguna
- pędzelek MAC do cieni 219
- tusz górnopółkowy, najlepiej wydłużająco-podkręcający np. HR, Lancome, Giorgio Armani
- serum Estee Lauder Idealist
- koncentrat rewitalizujący AnneMarie Borlind

Edytowane przez blackangel88
Czas edycji: 2012-07-15 o 09:15
blackangel88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując