Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-14, 20:14   #2671
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Ja się szczerze mówiąc teraz trochę wygłupiam z tymi nocami itd.
Szczerze? Nie wierzę, że zawsze winna jest tylko jedna strona. MonikaFaustyna jest koleżanką chłopaka, zna jego relację, nie mieszkała z nimi, a często jest tak, że ludzie robią się na "o ja biedny/biedna a ona/on taki be". Wstrętna dziewczyna powiedziała od razu, że nie będzie nic robiła. A koleś co? No zgodził się. Mógł jej albo powiedzieć "jeśli mnie kochasz, to uczciwie się podzielimy" lub "to sio". Jak był taki zaślepiony, to sam jest sobie winny, miłość nie powinna wyłączać mózgu, przecierz jak na początku się na coś pozwoli, to potem będzie tylko gorzej. Śmieję się,że chociaż może w łóżku była dobra.
Jestem koleżanką i jej i jego . Mieszkałam z nimi jakiś czas podczas zajęć terenowych na studiach, które trwały 10 dni. Ona była taka księżniczkowata właśnie. Nie wiem jak z nimi było podczas umawiania się w sprawach mieszkania razem, bo co mnie to. Myślę, że żadne z nich tego do końca nie przemyślało i tyle. No ale ona ma już swojego męża i może jemu to pasuje, albo się zmieniła. Nie wiem. Nie mam z nią już takiego kontaktu.

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-07-15 o 08:14
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora