Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sukienka na wesele ( szczupla sylwetka, duzy biust)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-15, 09:21   #3
myny
Raczkowanie

Dot.: Sukienka na wesele ( szczupla sylwetka, duzy biust)

Cytat:
Napisane przez merci Pokaż wiadomość
Ja mam taki sam typ sylwetki i zawsze kupuję sukienki na tydzień lub kilka dni przed daną okazją, bo wcześniej nic nie mogę znaleźć :P Ostatnim razem kupiłam taką baaardzo delikatną bombkę - miała krótki i dopasowany stanik, dół nie był zbyt obfity, ale też nie opięty, dzięki czemu nie odstawała na biodrach i plecach.
Ostatnio byłam też na weselu i zrobiłam świetny myk - znalazłam w ciucholandzie śliczną, zwiewną szmijzerkę w rozmiarze biustu. Przy szyi miała wstążki z tego samego materiału do wiązaniakokardki, odcięłam je i zrobiłam pasek pod biustem Dałam za nią 15zł, a wszyscy się zachwycali i pytali, gdzie kupiłam :P Tyle ,że to był raczej obiad, a nie typowe wesele, więc mogłam sobie pozwolić na taką letnią sukienkę i nie odstawałam od reszty :P
no o takiej ze stanikiem wbudowanym to moge pomarzyc...
sukienka musi byc taka ktora sie rozciaga bo te ktore sa z nie rozciagliwych materialow to 40 i 42 rozmiar czesto sa zamale.... a ja jestem szczupla i jak bym wygladala w 44 ??

Ktos jeszcze moze doradzic mi fason sukienki ktora przy duzym biuscie nie bedzie mnie pogrubiac i nie sprawi ze bede wygladac wulgarnie??