Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-15, 17:46   #83
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Cześc kochane

nafaszerowałam sie tabletkami i weszlam do Was na chwilke na tabletkach czuje ulge ale potem koszmar...licze ze z dnia na dzien bedzie lepiej. Plus to to, ze przesypiam cale noceod 21 do 7 rano

Cycuchy widzialam i kocham je pomimo ze sa kwadratami ale cudowne uczucie widziec ze sa

ale mam pytanie reka mi spuchla jak balon, dzwonilam do doktora mowil ze musze wiecej sie ruszac no ale latwo powiedziec hehe jak wszysko ciagnie i boli czy to normalne z ta reka???
Witaj Olivka Super, że wracasz do siebie, najgorsze masz za sobą i każdego dnia będziesz widziała poprawę i mniejszy ból.
Ja miałam opuchnięta rękę jeszcze w szpitalu, pani dr kazała mi ją trzymać wyżej, tzn opierałam ją łokciem na łóżku a dłoń u w pionie do góry i właśnie zaciskanie i puszczanie pięści pomagało. No i w miarę możliwości spaceruj po domku. Jak ze szpitala wychodziłam to lekarz zalecał, żeby się ruszać, nie leżeć.