Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-15, 18:20   #937
tusia_m
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
A'propos... Dziewczyny, widziałyście: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=z5NRWM3FgqA ?!
:slina :
Cytat:
Napisane przez Ahri Pokaż wiadomość
Jak będę na głównych przymiarkach to wkleję swoje zdjęcie . Ogółem bardzo lubię typowe męskie sporty . Tak kolega jeden z tych przystojnych . Ciągle mnie za włosy ciągnął i zwiewał (pewnie mu się kolor podobał bo pofarbowałam na turkusowo ), wstręciuch, aż mu powiedziałam że utnę kawałek i następnym razem mu przyniosę bo mnie denerwuje .

Jestem padnięta, a jeszcze o 24:30 muszę iść po TŻta do pracy, bo obiecałam mu, że przyjdę bo zostałam dzisiaj na treningu o 4h dłużej .
wow, podziwiam Cię i Twoje zainteresowania
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziękuję Kochane za wszystkie życzenia było świetnie na prawdę kilka nie dociągnięć ale co tam sam ślub idealny patrzyliśmy sobię w oczy i ślubowaliśmy miłość wierność ajjć na pocztę wstawiam 4 zdjęcia z mojego aparatu bo siostra robiła

w totka wygraliśmy..... 20 zł
cieszę się, że wszystko się udało!! i jeszcze raz: wielkie gratulacje

Agaaga - od biustu w dół sukienka nie ma przylegać do ciała, a w biuście (choć tego nie widać na zdjęciu) dobrze leży Rzeczywiście, jak patrzę na to zdjęcie, to wygląda ona na mnie troszkę za duża (choć to i tak numer 36). Ale na żywo prezentuje się lepiej

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora