Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-15, 19:35   #143
zalotnica83
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
i znów ciepełko i słonecznie się zrobiło, wyskoczyłam jeszcze do Netto po promocyjne chusteczki nawilż. i lody
noga już ok

moja ciocia jedzie jutro w te okolice ....
Jamapi dobrze, że cię ominęło

i jak? wybawiona? i jaką sukienkę się w końcu zdecydowałaś?

Neyra swoje kosmetyczne zapasy fotografujesz
Jakie chusteczki są w promocji w Netto?...musze sie jutro zaopatrzyc. U mnie to Netto takie dziwne, jest wszystko w tym sklepie, na dodatek bałagan...wszystko wszędzie...kiedyś latem znalazłam kartki walentynkowe...wszędzie tak jest??? Ja niedawno wróciłam z Lidla kupiłam córci japonki w księżniczki

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
zastanawiam się nad nią... tylko ja nie lubię małych torebek. ale może się skuszę
Ja lubie małe torebki, ale ona sie jakos dziwnie otwiera/zamyka...jak jakis worek. Trochę mnie to razi, choc ze zdjec Sarunieczki ładna...tez myśle
Neyra no i przeczytałam książke tzn. koncze wg Twojego nocno-rannego planu...bestseller "Chata" na poczatku byłam sceptycznie nastawiona, potem mnie wciągnęło...świetna książka. Polecam!
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując