Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-15, 20:16   #152
cheneelle
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Mogłam Specjalnie to zrobiłam, żeby Cię kusić

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
idę sprawdzić bo uwielbiam ich lakiery
Ja też je lubię.

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Babki, dziękuje bardzo za kciuki. Mama cała noc nie spała, po powrocie z koncertu o 2 w nocy poszła sie połozyć, ale nie zasnęła. Męczyła sie do 11 w południe, wreszcie swtała i zmierzyła sobie cisnienie. cisnienie extra, ale tętno, puls czu co to tam jest było 110. nie czekała az ojciec zamknie sklep i pojechała na pogotowie. Jakis czas dzwoni do ojca, ze nie puszczają jej nawet z pogotowia, nawet jej usiąść nie pozwolili i wiozą na SOR do szpitala. Miała bardzo wielkie migotanie, ale dzięki szybkiej reakcji, i dzięki temu, że miała ten zabieg prędzej unormowali to farmakologicznie Najgorsze jest to, ze przez 2 godziny nie wiedzieliśmy NIC!!!! Ona tel nie miała, lekarze tylko mówili, że jest w trakcie badań. No i dorwał R jakies siostry i jemu na spokojnie powiedziały, że juz jest ok, co było, i że zaraz do domku wyjdzie. I juz jest. BVoze jak ja sie starchu najadłam
Uf... jak czytałam to aż mi z nerwów ciśnienie się podniosło

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
nie wciągnęła jak widać, ale było niedaleko około 15km
to już drugi raz w tych rejonach ...

Mój wujek z dalekiej rodziny miał farta (chodzi o trąbę w okolicach Smętowa, a nie tą niedaleko nas), ponieważ przeszła włąściwie obok jego domu i im się udało, ale sąsiadom nie poza tym na polach nie ma czego szukać on jest rolnikiem ...
Dobrze, że nic Wam się nie stało

Wróciłam.
Jestem bogatsza o nowe szorty i top za uwaga uwaga całe 22,50 zł (tyle zapłaciłam po rabacie pracowniczym )