2012-07-15, 20:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0
Treść usunięta
|
Mogłam Specjalnie to zrobiłam, żeby Cię kusić 
Cytat:
Napisane przez loveve
idę sprawdzić bo uwielbiam ich lakiery 
|
Ja też je lubię.
Cytat:
Napisane przez jolkag78
Babki, dziękuje bardzo za kciuki. Mama cała noc nie spała, po powrocie z koncertu o 2 w nocy poszła sie połozyć, ale nie zasnęła. Męczyła sie do 11 w południe, wreszcie swtała i zmierzyła sobie cisnienie. cisnienie extra, ale tętno, puls czu co to tam jest było 110. nie czekała az ojciec zamknie sklep i pojechała na pogotowie. Jakis czas dzwoni do ojca, ze nie puszczają jej nawet z pogotowia, nawet jej usiąść nie pozwolili i wiozą na SOR do szpitala. Miała bardzo wielkie migotanie, ale dzięki szybkiej reakcji, i dzięki temu, że miała ten zabieg prędzej unormowali to farmakologicznie  Najgorsze jest to, ze przez 2 godziny nie wiedzieliśmy NIC!!!! Ona tel nie miała, lekarze tylko mówili, że jest w trakcie badań. No i dorwał R jakies siostry i jemu na spokojnie powiedziały, że juz jest ok, co było, i że zaraz do domku wyjdzie. I juz jest. BVoze jak ja sie starchu najadłam 
|
Uf... jak czytałam to aż mi z nerwów ciśnienie się podniosło
Cytat:
Napisane przez jamapi
nie wciągnęła jak widać, ale było niedaleko  około 15km 
to już drugi raz w tych rejonach ...
Mój wujek z dalekiej rodziny miał farta (chodzi o trąbę w okolicach Smętowa, a nie tą niedaleko nas), ponieważ przeszła włąściwie obok jego domu i im się udało, ale sąsiadom nie  poza tym na polach nie ma czego szukać  on jest rolnikiem ...
|
Dobrze, że nic Wam się nie stało
Wróciłam.
Jestem bogatsza o nowe szorty i top za uwaga uwaga całe 22,50 zł (tyle zapłaciłam po rabacie pracowniczym )
|
|