Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-15, 20:59   #4448
kinia860
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17

Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
ja tam mam nieduży samochód i wózek się do niego zmieści ...sama się śmiałam z tż-ta jak kupił używaną sporą lancie,że to zapewne jak się rodzina powiększy
Oj wozek moze tak ,ale my bdziemy ludzi z lotniska odbierac najpierw moja siostre ,wec bedzie wozek i pelno bagazy potem przed samym weselem goscie z Kanady .Moj brat wlasnie kilka dni temu wymienil samochod na kombi ,zeby dzieci na wakacje wywiezc z rowerami ,rolkami itd.
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
Kinia wcale nie musisz im dzieci pilnowac tym bardziej, ze pamietaja o Tobie tylko jak nie maja gdzie ich zostawic Ty i K w tym momencie jestescie wazniejsi niz impreza na ktora ida
Ja wiem ,ze nie musze ,a chetnie bym zostala z nimi gdyby nie to ,ze K przyjezzda noooo.To moja nablizsza rodzina i tez za dzieciakami tesknie,a one sa takie ,ze z moim tata nie zostana ,bo zaraz starsza bedzie do mnie wydzwaniala "ciocia a gdzie jestes,za ile bedziesz itd".juz to przerabialami ja wtedy wymiekal i przyjezzdam do domu ,bo juz slysze ,ze mlodej sie glos lamie.
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora