2012-07-15, 21:07
|
|
Gang Iren
|
Dot.: Wyspowe mamy gorąco zapraszamy! Doradzimy, pogadamy-razem sobie radę damy!
Cytat:
Napisane przez ewi83
A ja bylam juz wczoraj w nexcie- ale dosc pozno i juz prawie nic nie bylo  U nas trzeba naprawde wczesnie jechac 
Nikosiowi znalazlam tylko sweterek, a sobie majtki  ( uwielbiam te z next  ) i naszyjnik 
Zamowilam tez troche na necie i z rzeczy dla mnie przyszly tylko 2 bluzki- ktore mi sie ni podobaly, wiec je oddalam
U nas dzisiaj piekna pogoda ( tzn bez deszczu i dosc duzo slonka, chociaz chlodno), wiec dlugi spacerek i bbq po poludniu ze znajomymi  Dopiero skonczylam zmywac, padam ze zmeczenia
Haniu- jestes jescze??? Mam nadzieje, ze juz w szpitalu 
|
Ja mialam zamiar jechac we wtorek do staff shopu Nexta,ale jak Mloda goraczkuje to nic z tego...
I musze wam powiedziec,ze niecierpie angielskiej sluzby zdrowia.
Wiktoria gdy zajechalismy do lekarza i zmierzyli jej temperature miala 39,2 (w domu pozniej juz 39,7),do tego jakas wysypke dostala.A lekarka powiedziala,ze to tylko wirus.Ma brac paracetamol i moze isc jutro do szkoly.Akurat ja do szkoly puszcze z taka goraczka,placze mi z bolu glowy,oslabiona ze ledwo idzie z lozka do toalety.Normalnie bym ich
|