Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Test pędzli FYB czas zacząć:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-15, 21:29   #5
hooliganka184
Rozeznanie

Dot.: Test pędzli FYB czas zacząć:)

Krótkie podsumowanie:
Uważam, ze wszystkie pedzelki, które dostałam do testu spełniają swoje zadania na poziomie zadowalającym, czyli nie jest źle ale mogłoby być lepiej. Na moją nienajwyższą ocenę wpływa to, że pędzelki drapią (oprócz tego do ust), nie jest to może bardzo uciążliwe drapanie ale jednak posiadam pędzelki, których używanie to wręcz przyjemność. Dodatkowo nie bardzo podoba mi sie sposób pakowania pędzli, te plastikowe pokrowce nie dość, że wyglądają nieco tandetnie to jeszcze są zdecydowanie za ciasne przez co by wydobyć pędzle trzeba by ciągnąć je za włosie, które już i tak wypada i bez ciągnięcia.. Nie bardzo podoba mi się też fakt, że pędzle wykonane są z włosia naturalnego. Na plus wygląd i to, że mam je za darmo. Kiedyś zanim zaczęłam używać kosmetyków mineralnych i zaopatrzyłam się w pędzle Everyday Minerals, byłabym nimi zachwycona, ale teraz gdy mam coś tak cudownie miękkiego trudno mi się już czymś innym tak zauroczyć. Tak, więc otrzymane do testu pędzle będą rezerwowymi pędzlami, napewno nie zdetronizuja moich ukochanych pędzli Everyday Minerals.

Moje chomiczki:
Tusia [*]
Orzeszek [*]
Misia
Tosia
Lusia
Zuzia

Edytowane przez hooliganka184
Czas edycji: 2012-07-15 o 21:32
hooliganka184 jest offline Zgłoś do moderatora