2012-07-16, 00:42
|
|
|
CORELIPS
|
Dot.: Farmona Jantar odżywka do włosów???
Cytat:
Napisane przez antoninamotyl
Ona ma w składzie alkohol, dziewczyny jej nie polecają.
|
Jakże ja nie lubię karcenia tej mgiełki za alkohol!
Miałam tą mgiełkę, włosy układały mi się po niej całkiem przyzwoicie i o dziwo, nie były przesuszone 
Nie jestem zwolenniczką radykalnego unikania większości składników 'potencjalnie stwarzających zagrożenie'. Przykładowo, unikanie parafiny - bo ktoś powiedział, że jest 'fe'. Dalej, wykluczanie z pielęgnacji całkowicie silikonów - bo 'innym nie służą'. Osobiście nie popadam w paranoję, także zalecam zdrowy rozsądek, i wypróbowanie na własnej głowie niektórych produktów/sposobów 
Jak skończę Jantara bez alkoholu to będę mogła porównać te produkty to ocenię czy naprawdę znacznie większe ma plusy ta wersja bardziej polecana.
Cytat:
Napisane przez kinia2305
|
Ja, w przeciwieństwie do Smoothly, nie odczułam niestety na głowie pozytywnego działania Vitapilu. Ale używałam w trakcie okresu silnego osłabienia i wypadania.. dlatego mimo wszystko polecałabym Ci Vitapil, ma skład jeden z najlepszych w tych suplementach dostępnych na rynku, a większość dziewczyn go raczej chwali. Spróbować warto! (aaa.. zapomnialabym, ze dzieki vitapilowi PAZNOKCIE były bardzo TWARDE!)
Smoothly,
Rumianek mojej mamie pomógł z tego co pamiętam też gdy walczyła z łupieżem! Jakby.. przyczynił się do równowagi na skalpie. I moje włosy skosztowały rumianku ale to już dawno było, muszę zrobić sobie płukankę, taką rumiankowo-pokrzywową Wodę utlenioną to sobie odpuszczę, szczególnie, że teraz faktycznie słońce nie sprzyjałoby takiemu rozjaśnianiu
Edytowane przez sylvia_doll
Czas edycji: 2012-07-16 o 00:44
|
|
|