2007-01-25, 14:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Która zamiast uczyć się do sesji czyta forum?:)
Cytat:
Napisane przez Buena Dzidzia
KONIEC !!! koniec sesji  ferie mam do 12 lutego  Dzisiejszy egzamin jednak tragicznie nie poszedł myslę, że zdam  Teraz trzymam kciuki z a Wasze egzaminy 
|
zazdroszczę wielkie gratulacje 
Cytat:
Napisane przez asia_z
zazdroszcze 
ja dzisiaj zaliczałam bazy i mam 4 
jutro ostatnie zaliczenie z systemów wspomagania decyzji, a we wtorek egzamin ze sztucznej inteligencji  i potem jeszcze jeden egzam 5 lutego i ferie 
|
gratuluję zaliczenia 
Cytat:
Napisane przez miu miu
Spróbuj mooocnej herbaty. Super działa! 
|
Cytat:
Napisane przez Klariska
Na zwracanie?
PS.Chyba wygralam 
|
a Wy jesteście nieźle pokręcone 
będziemy trzymać kciuki nie martw się na zapas 
Cytat:
Napisane przez mysza_87
A ja z egzaminu z socjologii dostałam 4+  Ocena niby dobra, ale ten egzamin był banalny i byłam stuprocentowo przekonana, że dostanę 5 bo uczyłam się bardzo dużo i wszystko co było na egzaminie wiedziałam  Było tak dużo osób, które dostały 5, a ja musiałam dostać 4+  Może jeszcze zdarzy się jakiś cud i wieczorem przy wpisywaniu do indeksów okaże się, że nie miałam czegoś policzonego  marzenie
Jak to jest, że po napisaniu tego egzaminu byłam pewna 5 i jej nie dostałam, a z kolokwium modliłam się o zaliczenie na 3 a dostałam 5????  kompletnie mnie to wybiło z chęci nauki mikroekonomii 
|
kochana, nie denerwuj się, jeszcze się będziesz z tego śmiała tak się niestety zdarza że czasami jakiś głupi błąd pozbawia nas wyższej oceny (co jest o wiele gorsze w przypadku gdy liczyło się na 3 a dostało się 2, wiem coś o tym niestety ). I nie zniechęcaj się do dalszej nauki !! masz świetne oceny, na pewno zasłużysz nawet na stypendium
|
|
|