Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Która zamiast uczyć się do sesji czyta forum?:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-25, 14:25   #1641
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Która zamiast uczyć się do sesji czyta forum?:)

Cytat:
Napisane przez Buena Dzidzia Pokaż wiadomość
KONIEC !!! koniec sesji ferie mam do 12 lutego Dzisiejszy egzamin jednak tragicznie nie poszedł myslę, że zdam Teraz trzymam kciuki z a Wasze egzaminy
zazdroszczę wielkie gratulacje
Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
zazdroszcze
ja dzisiaj zaliczałam bazy i mam 4
jutro ostatnie zaliczenie z systemów wspomagania decyzji, a we wtorek egzamin ze sztucznej inteligencji i potem jeszcze jeden egzam 5 lutego i ferie
gratuluję zaliczenia

Cytat:
Napisane przez miu miu Pokaż wiadomość
Spróbuj mooocnej herbaty. Super działa!
Cytat:
Napisane przez Klariska Pokaż wiadomość
Na zwracanie?

PS.Chyba wygralam
a Wy jesteście nieźle pokręcone

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Buuu Właśnie się dowiedziałam, że mój sobotni egzamin będzie bardzo trudny(w zeszłym roku za 1. podjeściem oblało ponad 50% osób )

No i jak tu się nie stresować
będziemy trzymać kciuki nie martw się na zapas

Cytat:
Napisane przez mysza_87 Pokaż wiadomość
A ja z egzaminu z socjologii dostałam 4+ Ocena niby dobra, ale ten egzamin był banalny i byłam stuprocentowo przekonana, że dostanę 5 bo uczyłam się bardzo dużo i wszystko co było na egzaminie wiedziałam Było tak dużo osób, które dostały 5, a ja musiałam dostać 4+ Może jeszcze zdarzy się jakiś cud i wieczorem przy wpisywaniu do indeksów okaże się, że nie miałam czegoś policzonego marzenie

Jak to jest, że po napisaniu tego egzaminu byłam pewna 5 i jej nie dostałam, a z kolokwium modliłam się o zaliczenie na 3 a dostałam 5???? kompletnie mnie to wybiło z chęci nauki mikroekonomii
kochana, nie denerwuj się, jeszcze się będziesz z tego śmiała tak się niestety zdarza że czasami jakiś głupi błąd pozbawia nas wyższej oceny (co jest o wiele gorsze w przypadku gdy liczyło się na 3 a dostało się 2, wiem coś o tym niestety ). I nie zniechęcaj się do dalszej nauki !! masz świetne oceny, na pewno zasłużysz nawet na stypendium

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując