Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Wiosna przyszla, roczek mamy, wszystko w kolo rozwalamy"-mamusie III-IV 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-16, 07:08   #684
mik23
Rozeznanie

Dot.: "Wiosna przyszla, roczek mamy, wszystko w kolo rozwalamy"-mamusie III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
mik i co kupiłaś sukienkę?
mordka to udanej zabawy z gośćmi
marta a czemu chodzenie na palcach jest niepokojące? Leoś też tak chodzi czasami, myślałam, że to zabawa, bo czasami z ugiętymi kolanami sobie chodzi a potem "podskakuje" i na palcach dalej
U nas chyba ok. Leoś cycuje więcej niż zwykle...nie wiem co mu się stało. Chyba idą mu powoli górne dwójki. Kupy ciągle są pod obserwacją.
Dzisiaj byliśmy u teściów. Leoś nie spał cały dzień i teraz śpi z pobudkami na cyca od 18.30.....ciekawe o której rano będzie pobudka....pewnie o 3...
Ja w tej okazji, że nie muszę się uczyć, w końcu zajęłam się troszkę ogrodem i co parę dni chodzę po jakąś roślinkę. Zaczęłam sobie czytać książkę, bo chyba parę lat nie doczytałam żadnej do końca(wstyd). Ale teraz wzięłam się za Tołstoja i bardzo mi się podoba. Prawie każdy weekend mamy zajęty, więc pewnie nam wakacje szybko zlecą niestety. Najbardziej będzie mi szkoda długich dni...
Aha a Leoś uczy się w końcu mówić łądnie Na dziadka mówi dziadziuć, umie powiedzieć ciocia, baba, tata, mama, kółko, kotek, cycuć Dalej niezmordowanie ćwiczy traktor, słowo to ciągle ulega modyfikacjom Uczy się też koparki i jest to papapa....lub coś podobnego Nazywa też księżyc, ale nie jestem w stanie tego napisać, ani powtórzyć I co dziwne, r bardzo ładnie mówi, za to z l ma problem
No to u nas tyle.
Kupilam i to bardzo tanią- tż chyba byl w szoku ze tak tania bo jeszcze buty dorzucil
Kupilismy tez malej nowe sandalki w 5-10-15 ale szczerze mwoiac to nie jestem do konca zadowolona, niby ladne i wszystko ok -podobne do poprzednich ale jakos mi sie nie widza, na szczescie malej szybko stopa rosnie wiec niedlugo wymienimy Chodzilismy po sklepach i w CCC i Deichmannie byly sandalki ale takie juz z odkrytymi palcami (bez tego z przodu co przytrzymuje) i pomyslalam sobie ze malej bedzie nozka leciala do przodu bo ona co prawda juz smiga ale jeszcze sie wywala czasem jak traci rownowage...

PS. to twój Leoś bardzo ładnie mówi Moja Karina -mama, tata, baba i to tez jak jej cos trzeba, a tak to dziamdzioli caly dzien ale po swojemu tzn po chińsku