Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-16, 08:46   #4083
asia665
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIV

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Asia super gratulacje dla Patrysia! i dla Cebie za spadek wagi a badania zrob koniecznie.
Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Super wieści !!! Gratuluję, że mały tak ładnie je dla Was obojga
Dziękujemy

Dzisiaj nie tylko ja idę zrobić morfologie,robimy ją też dla Patrysia,ale nie wiem czy dam rade z nim wejść. Chyba mój mąż sam z nim pójdzie,bo ja się boje że się rozpłacze jak będę widziała pobieranie krwi u niego

A morfologie mieliśmy mu robić w szpitalu,ale stwierdziliśmy żę to nie ma sensu.Bo pediatra ze szpitala każe nam przychodzić do niej a to w sobote,a to niby jutro. A mi się nie widzi chodzić z dzieckiem do szpitala gdzie są zarazki ,chorzy ludzie itd. Dlatego dzisiaj zapisujemy Patrysia do pediatry ( nawet sobie nie wyobrażacie jak u nas ciężko z pediatrą,na kase chorych nie ma szans się dostać, zostają tylko prywatne wizyty ) i z wynikami itd będziemy chodzili do niego a nie do szpitala.
Tym bardziej,że w książeczce zdrowia mamy napisane że morfologia i kontrola u pediatry dziecka w przychodni dziecięcej a nie w szpitalu

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora